ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ανακοινώθηκε η συμφωνία με τη NIKE

Ανακοινώθηκε η συμφωνία με τη NIKE

Η ΝΙΚΕ είναι και επίσημα από την Τετάρτη (10/4) ο επίσημος προμηθευτής εμφάνισης και εξοπλισμού για την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα. Κόντρα στη Λιθουανία (7/6) θα παρουσιαστεί η νέα εμφάνιση

Η ΝΙΚΕ είναι από την Τετάρτη (10/4) ο επίσημος προμηθευτής εμφάνισης και εξοπλισμού για την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα.

Η συμφωνία της εταιρείας με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώθηκε επίσημα και η νέα εμφάνιση θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στις 7 Ιουνίου στον εκτός έδρας αγώνα με την Λιθουανία.

Αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής δήλωσε: " Καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια της Εθνικής ομάδας ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο brand. Η Nike είναι εταιρεία που διαχρονικά έχει ταυτιστεί με σπουδαίες διεθνείς επιτυχίες αθλητών και ομάδων και πλέον συνδέεται με την κορυφαία ομάδα της χώρας μας, την Εθνική ομάδα. Εύχομαι αυτή η συνεργασία να μακροημερεύσει και πιστεύω ότι θα συμβάλει γενικότερα στην ανάπτυξη του εγχώριου ποδοσφαίρου".

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της Nike Hellas Kristjan Luha είπε: " Η συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μας συναρπάζει. Η Εθνική ομάδα αντιπροσωπεύει μια απίστευτα πλούσια ιστορική κληρονομιά, παθιασμένους οπαδούς και σημαντικό ιστορικό επιτυχιών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Από την Εθνική Ανδρών έως την ομάδα Παίδων, θα παρέχουμε τα πιο καινοτόμα προϊόντα υψηλής απόδοσης στους καλύτερους αθλητές της χώρας".

Σχετικά με τη NIKE Inc.

Η NIKE, Inc. έχει την έδρα της κοντά στο Beaverton του Oregon και είναι η κορυφαία στον κόσμο εταιρεία σχεδίασης, πώλησης και διανομής αυθεντικών αθλητικών υποδημάτων, ενδυμάτων, εξοπλισμού και αξεσουάρ για μεγάλη ποικιλία αθλημάτων και δραστηριοτήτων ενίσχυσης της φυσικής κατάστασης.

Οι εξ ολοκλήρου υπαγόμενες στη Nike θυγατρικές της εταιρείες περιλαμβάνουν την Converse Inc., η οποία σχεδιάζει, εμπορεύεται και διανέμει υποδήματα, ενδύματα και αξεσουάρ για ανθρώπους με αθλητικό τρόπο ζωής και την Hurley International LLC, η οποία σχεδιάζει, εμπορεύεται και διανέμει υποδήματα, ενδύματα και αξεσουάρ για σέρφινγκ και για ανθρώπους με νεανικό τρόπο ζωής.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ