ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αναίμακτη ήττα στο 84' για την Εθνική Παίδων

Αναίμακτη ήττα στο 84' για την Εθνική Παίδων

Με γκολ του Νοβάκοβιτς στο 84' ηττήθηκε 2-3 από τη Σερβία η Εθνική Παίδων στον τελευταίο της αγώνα για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά είχε ήδη περάσει στην elite round. Δεύτερη θέση για την γαλανόλευκη.

Με γκολ του Νοβάκοβιτς στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ηττήθηκε 2-3 από τη Σερβία η Εθνική Παίδων στον τελευταίο της αγώνα –είχε ήδη πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για την elite round- στο πλαίσιο του 5ου προκριματικού ομίλου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2018 και κατετάγη δεύτερη πίσω από τους διοργανωτές του τουρνουά.

Η Εθνική πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 29ο λεπτό με τον Θυμιάνη ο οποίος αξιοποίησε την πάσα του Τζίμπα, αλλά οι Σέρβοι ισοφάρισαν στο 49ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Βιντοσάβλιεβιτς (ανατροπή Πάβλοβιτς από Βαγιαννίδη).

Οι Παίδες μας πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ με τον Μαυρουδή στο 55ο λεπτό από πάσα του Βρακά, αλλά και πάλι οι Σέρβοι, αυτή τη φορά με τον Μίτροβιτς κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 71ο λεπτό (ασίστ ο Νοβάκοβιτς).

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Νορβηγία συνέτριψε 10-0 το Γιβραλτάρ και κατέλαβε την τρίτη θέση.

Ο διαιτητής Λουίς Μιγκέλ Μπράνκο Γκοντίνιο (Πορτογαλία) παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Βιντοσάβλιεβιτς, Βαγιαννίδη, Θυμιάνη, Λόντσαρ, Μπιέλοβιτς, Βρακά.

Ελλάδα: Μαντάς- Γώγος, Βαγιαννίδης (49’ Βοσκούδης), Βουτσάς, Μαρτίνης, Τζίμας (78’ Τζαβίδας), Μαυρουδής (69’ Σερπέζης), Βρακάς, Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Αλεξανδρόπουλος.

Σερβία: Κρστόβιτς- Μίτροβιτς, Μπάλατς, Νοβάκοβιτς, Μπουρμάζ (67’ Μπιέλοβιτς), Πάβλοβιτς (80’+1’ Γιόσιτς), Σάβιτς (58’ Βέλικιτς), Τσόρκοβιτς, Ιλιτς, Λόντσαρ, Βιντοσάβλιεβιτς.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ