ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αμφίβολος για το Βέλγιο ο Καρνέζης

Αμφίβολος για το Βέλγιο ο Καρνέζης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ορέστης Καρνέζης έγινε αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση της Ουντινέζε με την Πεσκάρα λόγω προβλήματος τραυματισμού κι η συμμετοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι της Εθνικής με το Βέλγιο τίθεται εν αμφιβόλω.

Αγωνία στο στρατόπεδο της Εθνικής ενόψει της αναμέτρησης με το Βέλγιο (25/03, 21:45) για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 προκάλεσε ο τραυματισμός του Ορέστης Καρνέζης.

Ο Έλληνας γκολκίπερ τραυματίστηκε στον νικηφόρο αγώνα της Ουντινέζε με την Πεσκάρα για την 28η αγωνιστική της Super League κι έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 79ο λεπτό με τον Σιμόνε Σκουφέτ να περνάει στη θέση του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 29χρονος τερματοφύλακας έχει υποστεί εξάρθρωση στη φάλαγγα του μικρού δάκτυλου του δεξιού χεριού, με το χρόνο απουσίας του να υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες.

Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι, τότε ο Καρνέζης θα λείψει απ' τον αγώνα με τους "Κόκκινους Διαβόλους", με τον Μίχαελ Σκίμπε να αναζητά τον αντικαταστάτη. Θυμίζουμε πως στις προηγούμενες κλήσεις, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός είχε καλέσει, πέρα απ' τον Καρνέζη, τους Στέφανο Καπίνο, Παναγιώτη Γλύκο και Δημήτρη Κυριακίδη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ