ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική Ελλάδας: Ο Ντουρμισάι στη θέση του Μήτρογλου

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φιορίν Ντουρμισάι κλήθηκε από τον Άγγελο Αναστασιάδη για να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο τραυματίας, Κώστας Μήτρογλου.

Έγινε πράξη η κλήση του Φιορίν Ντουρμισάι στην Εθνική μας ομάδα, καθώς όπως έγινε γνωστό ο παίκτης του Πανιώνιου θα αντικαταστήσει τον τραυματία Κώστα Μήτρογλου, κατόπιν απόφασης του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο νεαρός επιθετικός "επιστρατεύτηκε" ως... αντί-Μήτρογλου και το απόγευμα θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα ενόψει της αναμέτρησης με την Βοσνία.

Οι άνθρωποι της "γαλανόλευκης" δούλευαν καιρό την υπόθεση του Ντουρμισάι και από τη στιγμή που η Αλβανική Ομοσπονδία έστειλε το χαρτί που περίμενε η Εθνική στη FIFA, υπήρξε άμεση κινητοποίηση και το θέμα διευθετήθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Τη Δευτέρα (25/3) αναμένεται η τελική απάντηση και συγκατάθεση της Διεθνούς Συνομοσπονδίας για το συγκεκριμένο θέμα, έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να τεθεί στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη για τον αγώνα στην Ζένιτσα (26/3, 21:45), εκεί που η Ελλάδα στοχεύει για τη δεύτερη σερί νίκη μετά το "διπλό" με το Λιχτενστάιν.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει:

"Σας ενημερώνουμε ότι στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας αναμένεται να ενσωματωθεί εντός της ημέρας ο Φιορίν Ντουρμισάι. Για να αποκτήσει ο ποδοσφαιριστής δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνικής Ελλάδας, εκ μέρους της ΕΠΟ έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και εκτιμάται ότι ο Ντουρμισάι πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο σχετικός κανονισμός της FIFA.

Από αύριο αναμένεται η τελική απάντηση και συγκατάθεση της Διεθνούς Συνομοσπονδίας για το συγκεκριμένο θέμα, έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να τεθεί στη διάθεση του κ. Αναστασιάδη για τον αγώνα με την Βοσνία στην Ζένιτσα.

Εντός της ημέρας, επίσης, αναμένεται να αποχωρήσει από την αποστολή ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος υπέστη θλάση (γαστροκνήμιο) στη διάρκεια του αγώνα με το Λιχτενστάιν.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι πριν από λίγη ώρα επέστρεψε από το Σαράγεβο ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε χτες τον αγώνα Βοσνία-Αρμενία".

Διαβάστε ακόμη:
Εθνική: Κάτι σαν φλασάκι
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ