Έρχεται στην Ελλάδα ο πρόεδρος της UEFA

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν, συναντήθηκε με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, στη Νιόν και αποδέχθηκε την πρόσκληση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για επίσκεψη στην Ελλάδα.

Η ελληνική αποστολή με επικεφαλής τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, βρέθηκε στη Νιόν και συνάντησε τον πρόεδρο της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης μετέφερε στον Σλοβένο ανώτατο αξιωματούχο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας την πρόσκληση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, να επισκεφτεί την Ελλάδα.

Η πρόσκληση αυτή έγινε αποδεκτή και ο Αλεκσάντερ Τσέφεριν αναμένεται στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες για συζητήσεις με την κυβέρνηση για την επόμενη ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

O Υπουργός Επικρατείας συναντήθηκε και με αξιωματούχους της UEFA για τις λεπτομέρειες της συμμετοχής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στο σχέδιο ανάταξης και επανεκκίνησης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στόχος της ελληνικής κυβέρνησης - όπως φάνηκε κι από την ομιλία του Πρωθυπουργού στη Βουλή - είναι ν' αποταθεί και στη FIFA, απευθύνοντας την ίδια πρόσκληση και στον πρόεδρό της, Τζάνι Ινφαντίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έστειλε μήνυμα για συνεργασία με την κυβέρνηση ο Ινφαντίνο
ΕΠΟ: Ζητά συνάντηση με FIFA/UEFA για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης
Στη Γενεύη ο Γεραπετρίτης για το ραντεβού με την UEFA

Photo credits: AP Images

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS