ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Πρόεδρος τοπικής οργάνωσης της ΝΔ γρονθοκόπησε ποδοσφαιριστές

Πρόεδρος τοπικής οργάνωσης της ΝΔ γρονθοκόπησε ποδοσφαιριστές

Ο πρόεδρος της οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας στο Βόιο Κοζάνης, Θωμάς Παναγούσιας, τέθηκε εκτός κόμματος, διότι ξυλοκόπησε παίκτες σε επεισόδια που ξέσπασαν σε αγώνα τοπικού (video).

Εκτός Νέας Δημοκρατίας τέθηκε ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Βοΐου στην Κοζάνη, Θωμάς Παναγούσιας, ο οποίος εμφανίζεται σε video να γρονθοκοπεί ποδοσφαιριστές, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στον αγώνα Ακαδημία Βοΐου - Κοζάνη για την Α' ΕΠΣ Κοζάνης, που έληξε με νίκη 2-0 των φιλοξενουμένων.

Στα πλάνα, που ανέβηκαν στο κανάλι της Κοζάνης στο YouTube, εμφανίζεται με ένα μοβ φούτερ κι ένα αμάνικο μπουφάν να εμπλέκεται στα επεισόδια που ξέσπασαν μετά από μία απόφαση του διαιτητή.

Οι τόνοι ανέβηκαν γρήγορα και "πυροδοτήθηκαν" μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, στις οποίες συμμετείχε κι ο τοπικός πολιτευτής.

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, με δήλωσή του γνωστοποίησε την αποπομπή του Θωμά Παναγούσια από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: "Με την απαράδεκτη εμπλοκή του σε επεισόδια ποδοσφαιρικού αγώνα στην Κοζάνη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Θωμάς Παναγούσιας είναι αυτονόητο ότι έθεσε μόνος του εαυτόν εκτός κόμματος".

Όλα τα επεισόδια

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ