ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Διαιτητής-νοσηλευτής έσωσε τη ζωή γκολκίπερ στο Νεόκαστρο

Διαιτητής-νοσηλευτής έσωσε τη ζωή γκολκίπερ στο Νεόκαστρο

Ο γκολκίπερ του Αλιάκμονα Νησελίου έπεσε στο έδαφος χάνοντας τις αισθήσεις του, ωστόσο ευτυχώς αποφεύχθη το μοιραίο καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης, ων νοσηλευτής στο επάγγελμα, του προσέφερε άμεσα τις πρώτες βοήθειες.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Αχιλλέας Νεοκάστρου - Αλιάκμων Νησελίου, Θανάσης Παπαδάκης, ήταν ο πρωταγωνιστής αυτής, αλλά για καλό σκοπό.

Το ματς για το τοπικό πρωτάθλημα της Ημαθίας ευρίσκετο στις καθυστερήσεις όταν ο γκολκίπερ της φιλοξενούμενης ομάδας έπεσε στο έδαφος μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι, μην έχοντας τις αισθήσεις του.

Ο διαιτητής είναι νοσηλευτής στο επάγγελμα και προσέφερε άμεσα και με αποτελεσματικότητα τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή, στο Δημοτικό Γήπεδο Νεοκάστρου.

Στο έργο συνέδραμε αμέσως και ένας ιατρός - φίλαθλος του Αλιάκμονα. ο οποίος βοήθησε για να συνέλθει ο άτυχος παίκτης, ενώ το ασθενοφόρο έφτασε 10 περίπου λεπτά για να παραλάβει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος εκείνη τη στιγμή είχε τις αισθήσεις του, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Ημαθίας, "Sportsup".

O ίδιος διαιτητής έχει επέμβει ξανά στο παρελθόν και συγκεκριμένα στις 15/5/2014, όταν σε αγώνα της ΑΕ Περίστασης Πιερίας με τη Δήμητρα Γιάννουλης Λάρισας για τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, ήταν αυτός που με τις πρώτες βοήθειες, έσωσε τη ζωή του ποδοσφαιριστή Κοταρέλα των φιλοξενούμενων.

Η ανακοίνωση του Αχιλλέα Νεοκάστρου: "Το ΔΣ του Αχιλλέα Νεοκάστρου, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εύχονται περαστικά στον τερματοφύλακα του Αλιάκμονα Νησελίου, Βασίλη Μπούρα και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους".

Η ανακοίνωση του Αλιάκμονα Νησελίου: "Το ΔΣ του Αλιάκμονα Νησελίου, με μεγάλη ανακούφιση και ιδιαίτερη χαρά, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο πως ο τερματοφύλακας μας Βασίλης Μπούρας έχει συνέλθει πλήρως από το σοβαρό συμβάν στο γήπεδο του Νεοκάστρου. Εκεί που ο ρέφερι της συνάντησης κ. Θανάσης Παπαδάκης ήταν αυτός που συνέβαλε ώστε ο ποδοσφαιριστής μας να συνεχίσει να είναι μαζί μας…

Τον ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή του και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία, και στην επαγγελματική του πορεία αλλά και στη διαιτησία"

Πηγή: Sportsup

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ