ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Αναβολή όλων των αγώνων αποφάσισε η ΕΠΣΔΑ

ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ. ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 (EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ. ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 (EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος) EUROKINISSI

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής ανακοίνωσε την αναβολή όλων των αγώνων σε όλες τις κατηγορίες, σε ένδειξη συμπαράστασης στους πληγέντες των πόλεων του Νόμου, μετά τις φονικές πλημμύρες.

Τραγωδία χωρίς τέλος στη Δυτική Αττική. Νεκροί και αγνοούμενοι μετά τις φονικές πλημμύρες, εξελίξεις που έχουν σοκάρει ολόκληρη τη χώρα. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής, κάτι απόλυτα λογικό και αναμενόμενο, αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων σε όλες τις κατηγορίες.

Όπως ανέφερε η ΕΠΣΔΑ: "Μετά από εισήγηση του προέδρου της Ένωσης και έπειτα απο έγκριση στο Δ.Σ., αναβάλλεται κάθε αγώνας όλων των κατηγοριών (Α, Β) πρωταθλήματος και πρωταθλημάτων υποδομών, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 18-19/11/2017, σε ένδειξη συμπαράστασης στους πληγέντες των πόλεων του Νόμου μας. Ενός λεπτού σιγή θα κρατηθεί σε όλους τους αγώνες που θα διεξαχθούν στις 25-26/11/2017, στην μνήμη των θυμάτων που πνίγηκαν στην μεγάλη αυτή καταστροφή".

ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΣΙΓΗΣ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE

Στις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής της Football League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της φυσικής καταστροφής. Ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, είπε χαρακτηριστικά: "Βρισκόμαστε όλοι μπροστά σε μια μεγάλη τραγωδία που αφορά ολόκληρη τη χώρα μας. Η σκέψη μας είναι σε όλους τους ανθρώπους που θρηνούν για τον χαμό των δικών τους, αλλά και σε όλους τους κατοίκους των περιοχών της Δυτικής Αττικής που βλέπουν τα υπάρχοντά τους να χάνονται. Θα προσπαθήσουμε σε συνεργασία και με την ΕΠΟ να κάνουμε κάποιες ενέργειες και θεωρούμε καθήκον μας να υπάρξει ενός λεπτού σιγή σε όλα τα γήπεδα που θα διεξαχθούν αγώνες για τα θύματα της καταστροφής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ NEWS247.GR ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ