ΕΠΟ

Χωρίς άδεια Παναχαϊκή και Ηρακλής, περιορισμός μεταγραφών

FOOTBALL LEAGUE / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η Παναχαϊκή και ο Ηρακλής δεν πήραν άδεια συμμετοχής για τη νέα σεζόν και ως εκ τούτου θα έχουν περιορισμό στις μεταγραφικές τους κινήσεις.

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους της ΠΑΕ της Β' Εθνικής Κατηγορίας (Football League).

Δεν πήραν άδεια συμμετοχής οι Παναχαϊκή και Ηρακλής και ως εκ τούτου θα έχουν περιορισμό μεταγραφών, με τις δυο ομάδες να έχουν δικαίωμα έφεσης της πρωτόδικης απόφασης μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες.

Το ίδιο ισχύει και για Αιγινιακό, Απόλλωνα Πόντου, Απόλλωνα Λάρισας, Εργοτέλη, Ηρόδοτο, Κέρκυρα και Σπάρτη. Όλοι οι σύλλογοι θα έχουν δικαίωμα μεταγραφών για ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν από την 1η Γενάρη του 1996 και μετά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους της ΠΑΕ της Β' Εθνικής Κατηγορίας (Football League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 1 στις ΠΑΕ:

ΝΕΟΣ ΒΟΛΟΣ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Χορηγεί άδεια Super League 2 στις ΠΑΕ:

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 στις ΠΑΕ:

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΚΑΣΣΙΟΠΗ, ΣΠΑΡΤΗ

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ