ΕΠΟ

Βούρβαχης: "Υπάρχει στο μυαλό μου η προεδρία της ΕΠΟ"

Βούρβαχης: "Υπάρχει στο μυαλό μου η προεδρία της ΕΠΟ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης, για τις εκλογές της Ομοσπονδίας τον Οκτώβριο και από που είπε ότι θα κριθεί η απόφαση του.

Την σκέψη του να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ στις εκλογές του ερχόμενου Οκτώβρη εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Γιώργος Βούρβαχης στο περιθώριο τις καθιερωμένης ετήσιας εκδήλωσης της Ενωσης που έγινε το Σάββατο (20/2) το βράδυ.

Απόντος του νυν προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη που βρίσκονταν στην ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣ Πρέβεζας, ο Γ. Βούρβαχης υποστήριξε φωτογραφίζοντας τον... "αυτή την στιγμή άλλοι έχουν βγει στα κανάλια και έχουν υποβάλλει υποψηφιότητα" και συμπλήρωσε:

"Αν το αποφασίσω και όταν το αποφασίσω, θα πάω στα αρμόδια όργανα και θα υποβάλλω την αίτηση μου εγγράφως και ενυπογράφως. Ως εκ τούτου, αυτή την στιγμή ουδέν σχόλιο. Όμως υπάρχει μέσα στο μυαλό μας αυτό. Οι εκλογές είναι τον Οκτώβριο. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ νωρίς, νομίζω ότι εκεί προς το καλοκαιράκι θα δείξουν τα πράγματα κι εκεί θα φανούν πολλά".

Αν κάνει πράξη πάντως, τα λεγόμενα του ο Γιώργος Βούρβαχης και κατέβει υποψήφιος θα είναι μεγάλο πλήγμα για τον Γιώργο Γκιρτζίκη αφού θεωρητικά είναι στην ίδια παράταξη και θα σημαίνει ότι υπάρχει αντιπολίτευση εκ των έσω.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων υποστήριξε ακόμη ότι η απόφαση του θα κριθεί από την στήριξη που θα έχει από τους προέδρους των υπόλοιπων Ενώσεων: "Έχω πάρα πολλούς φίλους, προέδρους Ενώσεων, συμβούλους των Ενώσεων, οι οποίοι και σήμερα θα ήταν πάρα πολλοί εδώ αλλά με τα μπλόκα που υπάρχουν φοβήθηκαν ότι δεν θα φτάσουν στον προορισμό τους. Αυτό θα εξαρτηθεί και από την στήριξη που θα μου δώσουν όλοι αυτοί που μου το λένε σήμερα προσωπικά γιατί όπως ξέρετε για να υποβάλεις υποψηφιότητα θα πρέπει να έχεις και την έγγραφη συγκατάθεση κάποιων Ενώσεων".

Το νυν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ τέλος, έστειλε και το δικό του μήνυμα στην περίπτωση που κατέβει τελικά υποψήφιος. "Επειδή τα έχω μετρήσει και τα έχω δει όλα από μέσα, δεν θέλω να είμαι ούτε εγωιστής, ούτε να λέω πράγματα μεγάλα και τρανά αλλά νομίζω ότι με την προσπάθεια που θα κάνω και με τις γνώσεις που έχω αποκτήσει νομίζω ότι μπορώ να τα καταφέρω πάρα πολύ καλά για να βοηθήσω θετικά το ελληνικό ποδόσφαιρο" είπε.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ