ΕΠΟ

Τρέχουν όλοι για τις εκλογές πριν το νέο πρωτάθλημα

ΕΠΟ / ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΠΟ EUROKINISSI SPORTS

Μάχη με τον χρόνο δίνουν όλοι οι εμπλεκόμενοι ,ώστε να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα και να γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ στις προβλεπόμενες ημερομηνίες.

Οι εκλογές της ΕΠΟ είναι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα που πρέπει να κερδηθεί πριν ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα της Super League. Όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή την διαδικασία, τρέχουν για να προλάβουν τις προβλεπόμενες ημερομηνίες και να γίνουν στο τέλος του Ιουλίου που είναι και ο στόχος ή έστω πριν την πρώτη σέντρα.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, θα καταθέσει εντός της επόμενης βδομάδας την τροπολογία που αφορά τις εκλογές των ομοσπονδιών και έχει να κάνει με τον περιβόητο νόμο Ορφανού.

Η τροπολογία αυτή θα ανοίξει τον δρόμο για την διεξαγωγή εκλογών στην ΕΠΟ. Βέβαια, πρέπει να τονιστεί πως η ψήφιση της τροπολογίας από τη Βουλή ίσως πάει πίσω δύο βδομάδες, όπως αναφέρει η Live Sport, κάτι που σημαίνει ότι οι εκλογές πάνε οριακά λίγο πριν τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος (19/8).

Ο λόγος για το παραπάνω είναι πως εκλογική Γ.Σ. της ΕΠΟ θα οριστεί 15 μέρες μετά την ψήφιση της τροπολογίας στη Βουλή, κάτι που αποτελείπροϋπόθεση για να διεξαχθούν οι εκλογές, με βάση αυτά που ζήτησε η FIFA και η UEFA.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ