ΕΠΟ

Τρεις στον αέρα

Τρεις στον αέρα
ΕΠΟ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το πόρισμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χαλκιδικής αναμένεται το αργότερο μέχρι την Τρίτη (15/11), αλλά η σέντρα στο πρωτάθλημα οδεύει προς το τριήμερο 26 - 28 Νοεμβρίου.

"Επιβεβαιώθηκε η απόφαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής να μην επαναρχίσουν οι εθνικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, εφόσον δεν ανακοινωθεί πρώτα το επίσημα πόρισμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την πυρκαγιά στην κατοικία του κ. Μπίκα", αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ μετά την συνεδρίαση της Επιτροπής Εξομάλυνσης το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου.

Το πόρισμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νομού Χαλκιδικής αναμένεται μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (15/11) αλλά όλα είναι στον αέρα σε ότι αφορά το πρωτάθλημα!

Στον αέρα η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Στον αέρα η (άτυπη) συνάντηση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη με τους ηγέτες του «Βig-4», την οποία ο επιτετραμμένος εκπρόσωπος της FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο είπε ότι θα ήθελε να γίνει πριν παρθούν οι αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στον αέρα και το ελληνικό πρωτάθλημα για το οποίο όπως όλα δείχνουν δεν θα αρχίσει το τριήμερο 19-21 Νοεμβρίου, όπου έχει οριστεί η 11η αγωνιστική μία εβδομάδα αργότερα, εφόσον βέβαια βρεθεί άκρη.

Και μπορεί πρωτάθλημα χωρίς να έχει προηγηθεί την συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων ιδιοκτητών της Super League να αρχίσει, χωρίς Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας όμως δεν μπορεί να αρχίσει! Και αυτό είναι το μεγαλύτερο αγκάθι για τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, τον άνθρωπο που τρέχει τις εξελίξεις.

Γι' αυτό και ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου θα ξεκινήσει άμεσα τις επαφές για τον αρχιδιαιτητή που θα κάνει τους ορισμούς των διαιτητών αλλά και τα άλλα δύο μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας που θα αναλάβουν τις άλλες δύο κατηγορίες.

ΕΛΛΗΝΑΣ Ή ΞΕΝΟΣ;

Κανείς δεν ξέρει αν ο διάδοχος του Γιώργου Μπίκα είναι Έλληνας ή ξένος. Η ΕΠΟ στην ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι "οι περιπτώσεις που εξετάζονται αφορούν έως και τον διορισμό ξένου αρχιδιαιτητή", ωστόσο ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης σε "πηγαδάκι" με δημοσιογράφους παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να έρθει νέος... "Χιου Ντάλας". Αφενός γιατί δεν θα δεχθεί κάτι τέτοιο μετά τις απειλές στον Γιάννη Τσαχειλίδη και την φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα και αφετέρου γιατί θα θελήσει να μάθει τον πίνακα διαιτητών προτού κάνει αλλαγές. Σημειωτέον ότι οι αλλαγές - εδώ και τώρα - στον πίνακα των διαιτητών είναι ο λόγος που οι τρεις της συμμαχίας (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) δεν θέλουν ξένο αρχιδιαιτητή.

Τι θα γίνει όμως, αν δεν βρεθεί Έλληνας αρχιδιαιτητής που θα έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία όπως ο Γιώργος Μπίκας; Θα επιλεγεί μία λύση ανάγκης από την ελληνική διαιτησία που θα προκαλέσει αντιδράσεις, ή ξένος αρχιδιαιτητής, που πάλι θα προκαλέσει φωνές γιατί θα ισοδυναμεί με πάγωμα των αλλαγών που θα ξεκινούσαν άμεσα επί Γιώργου Μπίκα; Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Και στην μέση το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ξένους διαιτητές στη Super League πρότεινε ο υφυπουργός Αθλητισμού
ΕΠΟ και Super League πληρώνουν για Μπίκα
ΕΠΟ: "Ειδική σύσκεψη FIFA και UEFA για την Ελλάδα"
Φάκελος βία: Οι 31 επιθέσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο
TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ