ΕΠΟ

Το πήρε πίσω για Μελισσανίδη ο Ελευθεριάδης

Το πήρε πίσω για Μελισσανίδη ο Ελευθεριάδης
Ελευθεριάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, Δημήτρης Ελεθεριάδης, ανακάλεσε γι' αυτό που ανέφερε σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έβαλε τον Βίκτωρα Μητρόπουλο να κάνει ασφαλιστικά μέτρα, ώστε να μην χάσει τις εκλογές.

Σε χθεσινές του δηλώσεις (8/3) στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena FM 89,4", ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, Δημήτρης Ελευθεριάδης, ανέφερε πως ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, έβαλε τον Βίκτωρα Μητρόπουλο να κάνει ασφαλιστικά μέτρα, ώστε να μην χάσει τις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου.

Εντέλει, ανακάλεσε την δήλωσή του αυτή και τόνισε πως ο κ. Μελισσανίδης δεν είχε καμία σχέση με την αναβολή των εκλογών και από λάθος ανέφερε το όνομα του, χωρίς να έχει πρόθεση να τον μπλέξει.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ:

"Με δημόσια τοποθέτησή μου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκα στην αμετάκλητη απόφαση μου να απέχω από την διεκδίκηση της προεδρεία στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Αναφερόμενος στην διαρκή κωλυσιεργία για αναβολή των αρχαιρεσιών πέρυσι τον Οκτώβριο αναφέρθηκα στον κ. Δημήτριο Μελισσανίδη ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την αναβολή των εκλογών και από λάθος ανέφερα το όνομα του, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και δεν είχα καμία πρόθεση να εμπλέξω.

Σημασία έχει πως η ευκαιρία για συνοχή στον χώρο του ποδοσφαίρου χάθηκε , προφανώς μαζί με τις ελπίδες αναβάθμισης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Δημήτρης Ελευθεριάδης

Πρόεδρος Ε.Π.Σ Πιερίας".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ