ΕΠΟ

Την Τρίτη (25/7) η εκδίκαση Εσιέν κατά του Παναθηναϊκού

Την Τρίτη (25/7) η εκδίκαση Εσιέν κατά του Παναθηναϊκού
Εσιέν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την Τρίτη (25/7) έχει οριστεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η συνεδρίαση που θα ασχοληθεί με την έφεση που έχει ασκήσει ο Εσιέν κατά της απόφασης που βγήκε υπέρ του στις 27 Ιουνίου.

Την Τρίτη 27 Ιουνίου η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο Μάικλ Εσιέν κέρδισε την προσφυγή που είχε κάνει εις βάρος του Παναθηναϊκού και του επιδικάστηκαν 419.000 ευρώ. Ποσό μικρότερο όμως απ' αυτό που διεκδικούσε ο Γκανέζος μέσος.

Για αυτό και ο διεθνής ποδοσφαιριστής κατέθεσε έφεση στην απόφαση η οποία θα εκδικαστεί την Τρίτη (25/7) όπως έκανε γνωστό η ΕΠΟ από το Διαιτητικό Δικαστήριο και θα ζητάει να αποπληρωθεί όλο του το συμβόλαιο, να πάρει δηλαδή ένα ποσό της τάξεως των 650.000 ευρώ.

Παράλληλα στην ίδια συνεδρίαση θα συζητηθεί και η προσφυγή του Χρήστου Μελίσση εις βάρος της Βέροιας με τον Έλληνα αμυντικό να διεκδικεί την ελευθερία του και τα δεδουλευμένα του.

Η σχετική ενημέρωση από την ΕΠΟ ανέφερε:

"Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 25/7/2017 και ώρα 15:30 θα συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και θα ασχοληθεί με τις παρακάτω υποθέσεις:

1.Έφεση ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ κατά της υπ’ αριθμ. 322/2017 απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ και του ποδοσφαιριστή ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΗ.

2.Έφεση του ποδοσφαιριστή MICHΑEL ESSIEN κατά της υπ΄αριθμ. 315/2017 απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ. /ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ