ΕΠΟ

Θα συζητηθούν ξανά οι εφέσεις ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

PRE GAME / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
PRE GAME / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων αυτοεξαιρέθηκε από την υπόθεση των επεισοδίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και οι εφέσεις των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα συζητηθούν ξανά.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, Δημήτρης Σκουτέρης, αυτοεξαιρέθηκε από την υπόθεση των επεισοδίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου λόγω κωλύματος και ως εκ τούτου οι εφέσεις των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα συζητηθούν ξανά.

Θυμίζουμε ότι πρωτόδικα ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί με -6 βαθμούς λόγω του ότι ήταν υπότροπος, με 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και με πρόστιμο 282.500 ευρώ. Όσο για την ΑΕΚ που αντιμετώπιζε πιο ελαφρύ κατηγορητήριο, τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων και με πρόστιμο 170.000 ευρώ.

Η υπόθεση συζητείται ξανά, μιας και ο κ. Σκουτέρης αυτοεξαιρέθηκε, δηλώνοντας κώλυμα. Ο λόγος είναι ότι στο νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ συμμετέχει ένα ακόμη πρόσωπο που εργάζεται στην ίδια δικηγορική εταιρεία με τη σύζυγό του. Έτσι, τη θέση του παίρνει ο αναπληρωτής πρόεδρος της Εφέσεων.

Η δίκη θα επαναληφθεί τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου με πρόεδρο τον αναπληρωτή πρόεδρο της Επιτροπής, Φ. Βλάχο. Η απόφαση αναμένεται από τη Super League για να προχωρήσει την ολική επικύρωση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 19/6/2017 και ώρα 17:30 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και θα ασχοληθεί με τις παρακάτω υποθέσεις:

1. ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΦΕΣΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄αρ.157/2017 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ και κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προσθέτως παρεμβαίνουσας στη δίκη που εκδόθηκε η εκκαλουμένη.

2.ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΦΕΣΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ΄αρ.157/2017 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ