ΕΠΟ

Στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της ΕΠΟ

Στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της ΕΠΟ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, πήγε στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης και έδωσε πληροφορίες για την απειλητική επιστολή που δέχτηκε, η οποία συνοδευόταν από σφαίρα, ενώ θα υπάρξουν και αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Χθες το μεσημέρι (28/12), λίγο μετά τις 12:30, στα γραφεία της ΕΠΟ έφτασε ένας φάκελος με αποδέκτη τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο. Αυτός όμως περιείχε μέσα μια τρισέλιδη απειλητική επιστολή και μια σφαίρα που είχαν ως στόχο να φοβίσουν τον ίδιο τον ισχυρό άνδρα της ΕΠΟ.

Τον φάκελο δεν παρέλαβε ο ίδιος, καθώς εκείνη την ώρα ήταν στο αεροδρόμιο για την συμπρωτεύουσα, αλλά στενοί του συνεργάτες, οι οποίοι και τον ενημέρωσαν.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αρμόδιες Αρχές και συγκεκριμένα το Τμήμα Εκβιαστών της Αστυνομίας και η Αντιτρομοκρατική Μονάδα, ενώ έχουν κληθεί μάρτυρες για να καταθέσουν.

Σήμερα (29/12), ο κ. Γραμμένος πήγε στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης για να δώσει κάποιες πληροφορίες αναφορικά με την επιστολή, ενώ για όσο θα βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα, θα υπάρξουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Την Τετάρτη (3/1), θα βρεθεί στην ΓΑΔΑ όπου έχει ανοίξει η δικογραφία, ενώ η αστυνομία ψάχνει να δει από ποιο ΕΛΤΑ έχει φύγει η συστημένη επιστολή. Ναι μεν εστάλη από τον Πειραιά, όμως είναι συστημένος φάκελος, επομένως μπορεί να προήλθε από οπουδήποτε.

Επίσης, το κείμενο έχει υπογραφή "Ο λαός μιας μεγάλης ομάδας" και ο κ. Γραμμένος κατηγορείται για τις σχέσεις του με άλλες ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας και με την κυβέρνηση, ενώ υπάρχουν απειλές για τον ίδιο και μέλη της οικογένειάς του.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ