Σεμινάριο για το VAR σε διαιτητές της Super League

Σε ρυθμούς VAR αρχίζουν να μπαίνουν και οι Έλληνες διαιτητές, που θα βρεθούν τη Δευτέρα (16/4) στην ΕΠΟ για Επιμορφωτική Ημερίδα. Το "VAR Workshop" της ΕΠΟ. περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές ενότητες-παρουσιάσεις.

Το πρώτο επίσημο επιμορφωτικό σεμινάριο λειτουργίας και επιχειρησιακών δυνατοτήτων του Video Assistant Referee διοργανώνεται τη Δευτέρα 16 Απριλίου από την ΕΠΟ, σε συνεργασία με την FIFA και το Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο (IFAB).

Το συνολικό σύστημα λειτουργίας του VAR θα παρουσιαστεί από τον παλαίμαχο διεθνή διαιτητή, μέλος της επιτροπής διαιτησίας της UEFA και τεχνικό διευθυντή του Διεθνούς Ποδοσφαιρικού Συμβουλίου (IFAB), Βρετανό, Ντέιβιντ Έλερεϊ.

Το "VAR Workshop" της Ε.Π.Ο. περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές ενότητες-παρουσιάσεις: η πρώτη θα γίνει στους 24 διαιτητές που περιλαμβάνονται στον πίνακα αξιολογημένων διαιτητών της Super League, η δεύτερη σε εκπροσώπους των ομάδων της Super League και η τρίτη σε εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

Ο κ. Έλερεϊ, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Βαγγέλη Ε.Γραμμένο και τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι 4 βασικές αρχές του μαλλιού του Tom Hardy

Μια τεχνική ανάλυση αφιερωμένη στο στυλ του άντρα που έχει λανσάρει τα πιο αρρενωπά κουρέματα της εποχής μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24