ΕΠΟ

Σε τι στάδιο βρίσκεται η υπόθεση με τις απειλές στον Γραμμένο

ÅÐÏ / ÅÊËÏÃÅÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÐÏ / ÅÊËÏÃÅÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Γραμμένος βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης για να δώσει πληροφορίες αναφορικά με την τρισέλιδη απειλητική επιστολή εναντίον του, η οποία συνοδευόταν από σφαίρα και πλέον έχει σχηματιστεί η δικογραφία.

Στις 28 Δεκεμβρίου, στα γραφεία της ΕΠΟ έφτασε ένας φάκελος με αποδέκτη τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο. Αυτός περιείχε μέσα μια τρισέλιδη απειλητική επιστολή και μια σφαίρα που είχαν ως στόχο να φοβίσουν τον ίδιο τον ισχυρό άνδρα της ΕΠΟ. Τον φάκελο δεν παρέλαβε ο ίδιος, καθώς εκείνη την ώρα ήταν στο αεροδρόμιο για την συμπρωτεύουσα, αλλά στενοί του συνεργάτες, οι οποίοι και τον ενημέρωσαν.

Την υπόθεση ανέλαβαν από την αρχή οι αρμόδιες Αρχές και συγκεκριμένα το Τμήμα Εκβιαστών της Αστυνομίας και η Αντιτρομοκρατική Μονάδα, ενώ κλήθηκαν μάρτυρες για να καταθέσουν για την υπόθεση.

Μια ημέρα μετά (29/12), ο κ. Γραμμένος πήγε στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης για να δώσει πληροφορίες αναφορικά με την επιστολή, ενώ δεν χρειάστηκε χθες (4/1) να βρεθεί στη ΓΑΔΑ, αφού στην συμπρωτεύουσα είπε όσα είχε να πει. Η αστυνομία ψάχνει να δει από ποιο ΕΛΤΑ έχει φύγει η συστημένη επιστολή, ώστε να συλλέξει ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

Η δικογραφία έχει σχηματιστεί για το εν λόγω περιστατικό, κατέθεσαν οι υπάλληλοι της ΕΠΟ που παρέλαβαν τον φάκελο με την επιστολή, δίνοντας όσες πληροφορίες είχαν, η αστυνομία θεωρεί την υπόθεση κατ' επείγουσα, ενώ έχει τελειώσει το έργο της όσον αφορά στο κομμάτι της προανάκρισης.

Πλέον, ο πρόεδρος της ΕΠΟ περιμένει να μάθει νεότερα από την εξέλιξη της υπόθεσης και φυσικά το ποιοι ήταν αυτοί που με την υπογραφή "Ο λαός μιας μεγάλης ομάδας" απείλησαν τον ίδιο και μέλη της οικογένειάς του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ