Προς απαλλαγή ο Γραμμένος, κατεβαίνει στις εκλογές

Ο Βαγγέλης Γραμμένος αναμένεται να απαλλαγεί για την υπόθεση με τις πλαστογραφίες και δεν κινδυνεύει να μείνει εκτός εκλογών της ΕΠΟ, όπου θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία.

Δημοσίευμα της Live Sport στις 2 Απριλίου έκανε λόγο για παραπομπή του υποψήφιου προέδρου της ΕΠΟ και εκλεκτού του Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένου, με την κατηγορία της τριπλής πλαστογραφίας, όπερ σημαίνει ότι υπήρχε άμεσος κίνδυνος να μην κατέβει στις εκλογές.

Τι σήμαινε αυτό στην πράξη; Ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ στις επόμενες εκλογές, ο άνθρωπος που έχει την ανοιχτή υποστήριξη της συμμαχίας των Σαββίδη-Μελισσανίδη-Αλαφούζου, κινδύνευε με ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τρία χρόνια για μια υπόθεση πλαστών ταυτοτήτων προπονητών και έτσι δεν θα μπορούσε να κατέβει υποψήφιος για την ηγεσία της Ομοσπονδίας.

Εντέλει, σημερινό δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας αναφέρει πως με τα τωρινά δεδομένα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας θα κατέβει κανονικά στις εκλογές, καθώς αναμένεται να απαλλαχθεί από τις κατηγορίες για την υπόθεση με τις πλαστές ταυτότητες προπονητών.

Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στο Δικαστικό Τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας και την εισήγηση για απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τρία χρόνια έχει κάνει ο ερευνητής της υπόθεσης, Δημήτρης Νικητόπουλος. Ωστόσο, όπως φαίνεται, δεν θα υπάρξει τιμωρία για τον κύριο Γραμμένο και θα κατέβει κανονικά για την προεδρία της Ομοσπονδίας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΝ ΘΕΤΟΥΝ ΕΚΤΟΣ

Κίνδυνος για Γραμμένο να μείνει εκτός εκλογών για την προεδρία της ΕΠΟ

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Γραμμένος: "Είμαι και θα είμαι υποψήφιος για την ΕΠΟ"

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ SPORT24.GR

Γραμμένος στο Sport24.gr: "Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με τη συμμαχία"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24