ΕΠΟ

Περέιρα: "Οι αποφάσεις με VAR ώθησαν τους φιλάθλους να επιστρέψουν στα γήπεδα"

ΕΠΟ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΒΙΤΟΡ ΜΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΙΟΡΝ ΒΑΣΑΛΟ (Eurokinissi Sports)
ΕΠΟ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΒΙΤΟΡ ΜΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΙΟΡΝ ΒΑΣΑΛΟ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευρεία σύσκεψη για το VAR, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και τόνισε ότι οι αποφάσεις που ελήφθησαν με τη νέα τεχνολογία ώθησαν τον κόσμο να επιστρέψει στα γήπεδα.

Ο Μέλο Περέιρα ήταν παρών στην ευρεία σύσκεψη των εκπροσώπων FIFA, UEFA, ΕΠΟ, ΚΕΔ, Super League 1, ΕΡΤ, NOVA και της εταιρίας εγκατάστασης του VAR υπό τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στη ΓΓΑ.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της συνάντησης, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και τόνισε ότι οι αποφάσεις που ελήφθησαν με τη νέα τεχνολογία ώθησαν τον κόσμο να επιστρέψει στα γήπεδα.

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συνάντηση. 'Ηταν θετική η παρουσία όλων των εμπλεκομένων, των ομάδων, των εταιριών, των τηλεοράσεων και της ΚΕΔ. Ήταν μια ανοιχτή συζήτηση με αρκετές ιδέες. Η κατάληξη ήταν ικανοποιητική. Βλέπουμε θετική χρησιμοποίηση του VAR.

Πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση είναι ένα πρότζεκτ που τώρα ξεκίνησε είναι σε εξέλιξη, όλα μαθαίνουν πράγματα. Από τους ποδοσφαιριστές, μέχρι από τους διαιτητές. Το είδαμε σε τρεις αγωνιστικές και πιστεύω μέσα από τις αποφάσεις που ελήφθησαν έδωσε ώθηση στους φιλάθλους να επιστρέψουν στα γήπεδα", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για το αν καθυστέρησε η είσοδος του VAR στο Γ. Καραϊσκάκης για το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

"Δεν μπορώ να το πω δημόσια,αυτο που μπορώ να πω είναι ένα προτζεκτ, μαθαίνουμε, με πολλές τεχνολογίες και τεχνικούς να εμπλέκονται, οπότε το σημαντικό είναι για μας το αποτέλεσμα, λιγότερα λάθη και περισσότερο δίκαια αποτελέσματα", υποστήριξε εξερχόμενος της σύσκεψης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ