ΕΠΟ

Περέιρα: "Να λειτουργήσει για τελευταία χρονιά το μέτρο με τους ξένους διαιτητές"

ΕΠΟ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΒΙΤΟΡ ΜΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΙΟΡΝ ΒΑΣΑΛΟ (Eurokinissi Sports)
Μέλο Περέιρα EUROKINISSI SPORTS

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα παραχώρησε συνέντευξη και τόνισε πως εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν οι νέοι πίνακες διαιτησίας, ενώ τόνισε ότι στοχεύει η φετινή να είναι η τελευταία σεζόν με ξένους διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής, Βίτορ Μέλο Περέιρα, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα SportDay και τόνισε πως εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν οι νέοι πίνακες διαιτησίας, ενώ τόνισε ότι στοχεύει η φετινή να είναι η τελευταία σεζόν με ξένους διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πότε θα ανακοινωθούν οι πίνακες:

"Πολύ σύντομα. Πρέπει πρώτα να μιλήσω με τη διοίκηση της ΕΠΟ, να τους παρουσιάσω στην Επιτροπή".

Για το ότι η επόμενη Ε.Ε. είναι στις 31 Ιουλίου κι αν θα ανακοινωθούν τότε:

"Όχι, τότε θα είναι πολύ αργά. Οι διαιτητές έχουν τεστ στις 14 Ιουλίου και πρέπει πριν από αυτή την ημερομηνία να έχουν ανακοινωθεί νέοι πίνακες. Το πολύ μέσα σε δύο εβδομάδες".

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τους διαιτητές:

"Όπως ξέρετε το έχουμε αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ των διαιτητών τα τελευταία χρόνια. Οι διαιτητές και ειδικά οι νεότεροι είναι σαν τα παιδιά. Πρέπει να αναπτυχθούν, από το σχολείο να πάνε στο πανεπιστήμιο. Έχουμε Έλληνες διαιτητές με πολύ μεγάλη προοπτική. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη βελτίωση των Ελλήνων διαιτητών".

Για το μέχρι πότε θα ισχύσει το μέτρο με τους ξένους ρέφερι:

"Στόχος μας είναι να λειτουργήσει το μέτρο για τελευταία φορά τη νέα σεζόν και κατόπιν να είναι μόνο οι Έλληνες διαιτητές. Θα το δούμε, όμως, γιατί οι ομάδες είναι αυτές που θέλουν τους ξένους διαιτητές".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ