ΕΠΟ

Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του Σκουτέρη

Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του Σκουτέρη
Δικαστήριο

Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του αθλητικού δικαστή, Δημήτρη Σκουτέρη διενεργεί η αρεοπαγίτης, Διονυσία Μπιτζούνη, όπως αποκάλυψε η εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ". Τιμωρήθηκε ο εφέτης Τζιμπλάκης για το Koriopolis.

Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του αθλητικού δικαστή, Δημήτρη Σκουτέρη, διενεργεί η αρεοπαγίτης, Διονυσία Μπιτζούνη, όπως αποκάλυψε η εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ". Μάλιστα, αυτό γίνεται με εντολή της αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου και Γενικής Επιθεωρήτριας Δικαστηρίων, Χρυσούλας Παρασκευά.

Ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ ελέγχεται για προσβολή του κύρους της Δικαιοσύνης και θα παράσχει εξηγήσεις ανωμοτί. Η αρεοπαγίτης, Διονυσία Μπιτζούνη, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, προχώρησε σε έφοδο στα γραφεία της ΕΠΟ, έλαβε όλα τα αντίγραφα των πειθαρχικών αποφάσεών το και πήρε κατάθεση από την γραμματέα της Επιτροπής Εφέσεων, Σοφία Πρίφτη.

Για την υπόθεση του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ελέγχονται πειθαρχικά και άλλοι δύο δικαστές, ο Κωνσταντίνος Δεμέστιχας και η Κωνσταντίνα Γεωργούλια.

ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΕΦΕΤΗΣ ΤΖΙΜΠΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ KORIOPOLIS

Εξάλλου, ο πρόεδρος Εφετών, Γιάννης Τζιμπλάκης, τιμωρήθηκε από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο του Αρείου Πάγου για την υπόθεση του Koriopolis όπως αποκάλυψε η "Δίκη στον ΣΚΑΪ". Ο κ. Τζιμπλάκης ήταν ο εισηγητής του βουλεύματος του σκανδάλου των στημένων αγώνων. Ο ίδιος ελέγχθηκε από το ανώτατο πειθαρχικό όργανο με εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ