Παρουσία UEFA - FIFA στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ

Στη Θεσσαλονίκη θα συνεδριάσει την Δευτέρα (20/11, 10.00), η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, παρουσία εκπροσώπων της UEFA και της FIFA. Συνέντευξη Τύπου από Βαγγέλη Γραμμένο.

Στη Θεσσαλονίκη θα συνεδριάσει την προσεχή Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017, στις 10.00, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, παρουσία εκπροσώπων της UEFA και της Επιτροπής Παρακολούθησης (Monitoring Committee) της FIFA.

Στο πλαίσιο της Ε.Ε. θα συνεδριάσουν επίσης η Επιτροπή Εθνικών Ομάδων, η Τεχνική Επιτροπή και η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών, ενώ ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Ευάγγελος Γραμμένος θα συναντηθεί με Προέδρους Ποδοσφαιρικών Ενώσεων, προκειμένου να ενημερωθεί για τα τρέχοντα προβλήματα και τη συνολική λειτουργία τους.

Αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο., στις 13.00, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ευάγγελος Γραμμένος, θα παραχωρήσει την πρώτη του επίσημη συνέντευξη Τύπου και θα τοποθετηθεί εφ’ όλης της ύλης για τα φλέγοντα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο., Ευάγγελος Γραμμένος και ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης (Monitoring Committee) της FIFΑ, Χέρμπερτ Χούμπελ, θα παραστούν το απόγευμα της Δευτέρας (20/11) σε διεθνή ημερίδα για "την πρόληψη του προκαθορισμού των αποτελεσμάτων αγώνων", που διοργανώνει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24