Παραιτήθηκαν δύο ακόμα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων

Οι Βασιλική Βλαχοπαναγιώτου και Νίκος Βόκας γνωστοποίησαν στην ΕΠΟ την απόφασή τους να παραιτηθούν από την Επιτροπή Εφέσεων, η οποία αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να εκδικάσει την υπόθεση ΠΑΟΚ - Ξάνθης.

Μετά τον πρόεδρο της Επιτροπής, Παναγιώτη Φιλόπουλο, αλλά και το μέλος αυτής, Γεράσιμο Βρυώνη, από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ παραιτήθηκαν δύο ακόμα μέλη, οι εφέτες Βασιλική Βλαχοπαναγιώτου και Νίκος Βόκας. Η κ. Βλαχοπαναγιώτου επικαλέστηκε προσωρπικούς λόγους, ενώ ο κ. Βόκας έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, εξηγώντας τους λόγους της παραίτησής του.

Σε αυτή ανέφερε: "Μετά την παραίτηση των δύο εξαίρετων συναδέλφων μου, με τους οποίους ανέπτυξα ένα γόνιμο επιστημονικό διάλογο στο πλαίσιο της γνωστής υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας των ΠΑΕ ΠΑΟΚ – Ξάνθη, παρακαλώ να δεχτείτε και τη δική μου παραίτηση από τη θέση του μέλους της Επιτροπής Εφέσεων της Ομοσπονδίας σας, προκειμένου να εξαλειφθεί κάθε σκιά στο πρόσωπό μου για τα κίνητρα της παραμονής μου.

Επιπλέον, προς αποφυγή κάθε παρανόησης, σας γνωρίζω ότι η επιλογή της χρονικής στιγμής της παραίτησής μου συνδέεται αποκλειστικά με την πρόθεσή μου να διευκολύνω την Ομοσπονδία σας να εξαντλήσει τις δυνατότητες αναπλήρωσης των παραιτηθέντων μελών της Επιτροπής Εφέσεων από τα αναπληρωματικά μέλη, ώστε να καταστεί δυνατή η νόμιμη συγκρότησή της και ολοκληρωθεί ομαλά η αγωνιστική περίοδος".

Πλέον η Επιτροπή Εφέσεων δεν έχει τη σύνθεση για να εκδικάσει την υπόθεση ΠΑΟΚ - Ξάνθης αναφορικά με την πολυιδιοκτησία. Η ομοσπονδία πρέπει να συγκαλέσει τώρα έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα την εκλογή νέων μελών, διαδικασία που απαιτεί 15 μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επιτροπή Εφέσεων: Παραιτήθηκε και ο Γεράσιμος Βρυώνης
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων
 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.