ΕΠΟ

Οι υποψήφιοι για την θέση του Μπαξεβάνη

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΠΟΕ-ΟΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ πρ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΓΙΑ  ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ  ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ // ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΠΟΕ-ΟΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ πρ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ // ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Νέος αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αναλαμβάνει στην ΕΠΟ μετά την παραίτηση του Στέφανου Μπαξεβάνη, λόγω της δημοσιότητας που πήρε η παρουσία του στο Final-4 της Πόλης, υποστηρίζοντας τον Ολυμπιακό. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι.

Μετά την παραίτηση του Στέφανου Μπαξεβάνη από την θέση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στην ΕΠΟ λόγω της δημοσιότητας που πήρε η παρουσία του στο Final-4 της Πόλης, υποστηρίζοντας τον Ολυμπιακό, θα υπάρξει αντικαταστάτης του και ήδη τρεις διεκδικούν την θέση του.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος, πρότεινε τρεις εισαγγελείς και στην Γ.Σ. της ΕΠΟ θα επιλεχθεί ο ένας βάσει του νόμου Κοντονή. Οι Χάιδω Ζούγρη, Αντώνης Ματθιουδάκης και Γιώργος Καράτσαλος είναι οι τρεις υποψήφιοι και η επιλογή θα γίνει στις 30 Ιουνίου.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ