ΕΠΟ

Οι διάλογοι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού στην Επιτροπή Εφέσεων

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr ήταν στα γραφεία της ΕΠΟ και σας παρουσιάζει τις υπερασπιστικές γραμμές των δύο αντιδίκων (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού) κατά την εκδίκαση της έφεσης του "Δικεφάλου".

Με ένα τέταρτο καθυστέρηση, σε σχέση με την προγραμματισμένη ώρα έναρξης (18:00), ξεκίνησε τα γραφεία της ΕΠΟ η έφεση του ΠΑΟΚ με τη μορφή του κατ' επείγοντος μετά το -3 και τις δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (χωρίς κόσμο με ΑΕΚ και Πανιώνιο) για το περιστατικό με τον Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα, που έφερε και την αναβολή του αγώνα από τον διαιτητή, Αλέξανδρο Αρετόπουλο.

Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟ, ΓΚΑΡΘΙΑ, ΡΟΛΟ ΧΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ... ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ

Το λόγο έλαβε πρώτος ο δικηγόρος του "Δικεφάλου", Αχιλλέας Μαυρομάτης: "Βρισκόμαστε μπροστά στη σημαντικότερη απόφαση των τελευταίων ετών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί θα κρίνει τον πρωταθλητή. Υπάρχει πρωτοφανής μεθόδευση από τον αντίδικο να πάρει το ματς στα χαρτιά.

Είπατε ότι ήσασταν παρών και είδατε την κόσμια στάση των φιλάθλων. Κάναμε καταγγελία στην ΚΕΔ για τον κ. Αρετόπουλο. Με βάση το παρελθόν του ο Αρετόπουλος θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός σε αυτά που γράφει. Αρνούμαστε να δεχτούμε ότι έχει τραυματιστεί ο κ. Γκαρθία από ένα ρολό χαρτί. Δεν είναι δυνατόν να έχει προκληθεί τέτοιο τραύμα. Δεν αμφισβητούμε την ρίψη. Αμφισβητούμε σε ποιο σημείο τον βρίσκει το αντικείμενο και το αν προκλήθηκε τραυματισμός.

Είναι ένα χαρτί από ρολό, που είναι έως 80 γραμμάρια, αλλά ανοίγει κιόλας οπότε είναι ελαφρύτερο. Και δεν τον πετυχαίνει στο άνω χείλος. Εμφανίζεται μια βλάβη η οποία αν είχε προκληθεί από το αντικείμενο θα είχε σίγουρα έναν εξωτερικό μώλωπα. Στην αρχή κάλυπτε ολόκληρο το κεφάλι του, μετά η Nova λέει ότι χτύπησε στο μάτι, μετά πιάνει το μάγουλο, μετά καλύπτει όλο το πρόσωπο για να μην φαίνεται τι έχει, και μετά εξετάζεται με 15 λεπτά καθυστέρηση.

ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ /EUROKINISSI)
ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ /EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ στα γραφεία της ΕΠΟ.

Η κοινή λογική μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι υπάρχει μεθοδευμένη προσπάθεια να προκύψει τραυματισμός, να μη γίνει το ματς. Η περίπτωση Γκαρθία δεν έχει σχέση με αυτή του Βλάνταν Ίβιτς, κυρίως γιατί τότε το ματς με τον Παναθηναϊκό είχε αρχίσει.

Η λύση να ξαναγίνει το ματς στην έδρα μας, είναι η σωστότερη. Αν κριθεί ότι υπάρχει υπαιτιότητα της ΠΑΕ, ζητούμε να γίνει χρήση της αναλογικότητας. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε φέτος ένα restart και θα ήταν πολύ άδικο να κριθεί ο πρωταθλητής από ένα ρολό χαρτί. Πρέπει να επαναληφθεί ο αγώνας και αυτό έχει ξαναγίνει το 2005".

Στη συνέχεια, εκ μέρους του "Δικεφάλου", μίλησε ο δικηγόρος, Λάμπρος Μπίρδας: "Το πρωτοβάθμια πειθαρχικό όργανο δεν μπορεί να αλληλογραφεί με τον διαιτητή για εξηγήσεις. Με βάση το φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή, ο αγώνας πρέπει να οριστεί ξανά. Δεν είναι δυνατόν να κάνει πέντε ώρες να συντάξει το φύλλο αγώνα και πράγματι να καταγράφει τα πράγματα όπως έγιναν, και αργότερα να τα αλλάζει με την έκθεση.Πώς επικοινώνησε η δικαστής με τον διαιτητή; Με ποιον τρόπο; Πότε έστειλε το αίτημα; Υπάρχει απόλυτη ακυρότητα και δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη η συμπληρωματική έκθεση. Ο Αρετόπουλος είχε 5 ώρες να συντάξει το φύλλο αγώνα και έρχεται τώρα με αυτό το έγγραφο, όπου άλλα τον ρωτάει η δικαστής και άλλα απαντάει αυτός. Δεν ρωτάει: "γιατί διέκοψες". Αλλά εκείνος απαντάει και βάζει μαζί "μη έναρξη και διακοπή".

Ο, επίσης δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Νίκος Παπαδόπουλος, από την πλευρά του υποστήριξε: " Όταν δεν αφήνεις τον γιατρό του αγώνα να σε εξετάσει, επειδή δήθεν φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ... Μήπως 15 ήταν τα λεπτά που ήθελε ο Ολυμπιακός για να σκηνοθετήσει τον τραυματισμό; Ο ίδιος ο κ. Αρετόπουλος προκάλεσε τις δύσκολες καταστάσεις. Έπρεπε να διατάξει να εξεταστεί ο κ. Γκαρθία από τον γιατρό του αγώνα. Για ποιο λόγο δεν κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ του ΠΑΟΚ;

Ο γιατρός του αγώνα, που έπρεπε να λάβει υπόψιν ο διαιτητής, του δήλωσε κατηγορηματικά ότι μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα. Για ποιο λόγο δεν συνέχισε λοιπόν τον αγώνα; Αφού είχε τη γνωμάτευση του γιατρού και την 15λεπτη άρνηση του Ολυμπιακού να εξεταστεί ο προπονητής του από τον γιατρο, αυτοί οι δύο είναι λόγοι που εύκολα μπορούσε να κλείσει το φύλλο αγώνα με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού. Αντίθετα, άφησε κενά και βρισκόμαστε εμείς απολογούμενοι. Ο τραυματισμός προκύπτει μόνο από τα λεγόμενα των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Η αλλαγή στη λίστα είναι μικροαλλαγή; Έτσι έλεγαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Υπάρχει πιο θεμελιώδης αλλαγή, από αυτή του προπονητή;

Ο ΚΑΠ σταματάει στην υποχρέωση υποβολής της λίστας στα 75 λεπτά πριν από τον αγώνα. Βέβαια, η UEFA λέει στο άρθρο 39 στον κανονισμό του Champions League της περιόδου 2017-18, ότι αφού οι λίστες υποβάλλονται στον διαιτητή και από τις δύο ομάδες και εφόσον ο αγώνας δεν έχει αρχίσει, καμία αντικατάσταση δεν επιτρέπεται εκτός από περιπτώσεις ποδοσφαιριστή λόγω τραυματισμού. Κάθε άλλη αντικατάσταση απαγορεύεται.

ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ /EUROKINISSI)
ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ /EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάκης Γκαγκάτσης κατά την άφιξή του στην ΕΠΟ.

Για να καλύψει τα δικά του λάθη ο Αρετόπουλος, προσπαθεί να μας εξηγήσει τη διαδικασία που ακολούθησε με την αντικατάσταση της λίστας. Αντί να ακολουθήσει ρητά τη διαδικασία, να δει ποια είναι τα ονόματα της λίστας και να εξετάσει αν έχει τα δελτία πιστοποίησης γι αυτά τα πρόσωπα, λέει επί της ουσίας ότι ενημέρωσε τον Ολυμπιακό να αλλάξει τη λίστα του".

Ο καθηγητής Νομικής, Άγγελος Κωνσταντινίδης, ο οποίος εκπροσώπησε το "Δικέφαλο", πήρε το λόγο και είπε: "Δεν μπορεί ο κατηγορούμενος, η ΠΑΕ, να της λένε ότι έχει μισή ώρα για να ετοιμάσει τα επιχειρήματά της. Υπάρχει απόλυτη ακυρότητα για την συμπληρωματική έκθεση Αρετόπουλου. Δεν μπορούν να προσκομίζονται έγγραφα τελευταία στιγμή. Δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη η δικογραφία που αφορά τον συλληφθέντα οπαδό, αφού δεν έχει εκδικαστεί καν σε πρώτο βαθμό".

Τελευταίος, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ μίλησε ο δικηγόρος, Λάκης Σημαιοφορίδης: "Είμαι ήπιος στους χαρακτηρισμούς μου, αλλά βλέπω έναν βιασμό της νομικής μου νοημοσύνης. Έρχεται το πρωτοβάθμιο όργανο και λέει ότι ο αγώνας δεν τελέστηκε με υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να της επιβληθεί χρηματική ποινή. Για να προχωρήσουμε στο εδάφιο που αφορά σε αφαίρεση βαθμών, πρέπει να έχουμε διακοπή αγώνα. Αν έχουμε μη έναρξη, δεν μπορεί να έχουμε διακοπή. Πώς μας τιμωρούν με τη διακοπή; Εκτός και αν ξεχάσαμε την ελληνική γλώσσα.

Είναι δυνατόν να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις; Το διάβασα και έπεσα από τα σύννεφα. Φτάνουμε στον παραλογισμό. Παραβιάζονται ευθέως οι κανονισμοί.

Έρχεται ο κ. Αρετόπουλος με τη συμπληρωματική του και έχει υπερκεράσει τους πάντες και αναφέρεται σε διακοπή. Αν αυτό δεν είναι μεμπτό, τότε τι είναι; Μιλάνε όλοι για μη έναρξη. Εκτός αν αγνοεί την ελληνική γλώσσα. Παρεκτός και το κάνει για άλλους λόγους. Δεν υπάρχει καμία τήρηση του τύπου κ. Πρόεδρε, ειλικρινά θα εκπλαγώ αν εξομοιώσετε τις δύο αυτές έννοιες. Ή θα τιμωρήσετε επειδή δεν ξεκίνησε ο αγώνας, είτε επειδή διεκόπη. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο. Με συγχωρείτε που μιλάω έτσι".

Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΓΚΑΡΘΙΑ, Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΙΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ NOVA

Η πρώτη παρέμβαση του Ολυμπιακού έγινε ότι ο ΠΑΟΚ, μέσω του Αχιλλέα Μαυρομάτη, έκανε αναφορά σε ερασιτεχνικό video που δείχνει πού πέφτει το ρολό χαρτί στον Γκαρθία.

Ο δικηγόρος των "ερυθρόλευκων", Αργύρης Λίβας, ανέφερε: "Να τα δούμε όλα". Όταν οι συνάδελφοί του, του ΠΑΟΚ, έδειξαν το video στην Επιτροπή, απάντησε: "Είναι ιδιωτικό video, μου είναι αδιάφορο, δεν το βλέπω καν".

O Βασίλης Δημακόπουλος, νομικός των Πειραιωτών, υποστήριξε: "Η κοινή λογική βασανίζεται άκουσα. Αν πριν από την έναρξη ο τρελός οπαδός βγάλει ένα περίστροφο και σκοτώσει, τι γίνεται; Είναι υποκριτική η συμπεριφορά. Ευλογούν και βουλευτές αυτή την συμπεριφορά! Για λόγους ψηφοθηρίας. Η χώρα δεν θα πάει ποτέ μπροστά έτσι.

Να θυμίσω τι έλεγε ο ΠΑΟΚ όταν τραυματίστηκε ο τότε προπονητής τους, κ. Ίβιτς. Τι άλλαξε; Επειδή ο κ. Γκαρθία είναι Ισπανός και ο κ. Ίβιτς Σέρβος; Διερωτώμαι: Αυτοί που έζησαν στον αγωνιστικό χώρο το περιστατικό, είναι δυνατόν να λέμε ότι είναι άλλο το κουτί μπύρας και άλλο το ρολό χαρτί; Ο κανονισμός λέει για τραυματισμό, δεν εξετάζει από τι έγινε. Αν είχε δοθεί η λίστα και στο επόμενο πεντάλεπτο ο προπονητής πάθαινε έμφραγμα, δεν θα μπορούσε να αλλάξει;

ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κώστας Καραπαπάς και Κούλης Δουρέκας κατά την άφιξή τους στην ΕΠΟ.

Με τη φόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήγε να εξετάσει τον προπονητή; Τι, δεν έπρεπε να υπάρξει αμφισβήτηση; Είναι ανύπαρκτο να λέμε ότι υπάρχει ακυρότητα. Δείτε την υπονόμευση του οργάνου. Το δικαιοδοτικό όργανο ποιος το όρισε; Η διοργανώτρια δεν το όρισε;

Αναφέρεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε δήθεν αντιφατικότητες της αποφάσεως. Οφείλω να το λέω και να το επαινώ, ότι τέτοια αιτιολογία στο σκεπτικό της απόφασης τόσο υποδειγματική δεν έχω δει εδώ και 42 χρόνια.

Μας ομολογεί ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ ότι το μηχανάκι αυτό μπήκε με το ασθενοφόρο. Αυτό είναι κολακευτικό; Είναι κρεμασμένο στα κάγκελα. Δεν πυροδοτούμε εμείς το κλίμα; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Αισθάνομαι ανήμπορος να το κατανοήσω.

Η μη έναρξη του αγώνα είναι κάτι λιγότερο από τη διακοπή; Αν σκοτωνόταν κανείς, θα κοιτούσαμε τι αναφέρει ο κανονισμός για διακοπή ή μη έναρξη;

Δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο ότι υπαίτιος της μη έναρξης είναι ο Ολυμπιακός. Πιάνονται από τα μαλλιά τους, να σώσουν ό,τι σώζεται. Είναι λυπηρό. Η μη έναρξη του αγώνα είναι κάτι χειρότερο από τη διακοπή. Δεν κινητοποιείται ο κόσμος επειδή κόβονται συντάξεις και το κάνει επειδή δεν έγινε ο αγώνας. Η κύρωση που επιβλήθηκε είναι σωστή και η πρέπουσα".

ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο δικηγόρος, Αργύρης Λίβας.

Το λόγο έλαβε εκ νέου ύστερα, ο Αργύρης Λίβας, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Η συμπληρωματική έκθεση είναι νομότυπη γιατί δεν ανατρέπει το φύλλο αγώνα. Το όργανο είναι της διοργανώτριας, έχει επιληφθεί της ενστάσεως και γι' αυτό κάνει αυτή την ενέργεια. Ο ΚΑΠ δεν αναφέρει πουθενά ως λόγο ένστασης την αντικανονική συμμετοχή του προπονητή.

Αδιάψευστος μάρτυρας είναι η εικόνα. Το video της αστυνομίας και του συνδρομητικού καναλιού. Όσον αφορά για τον περιβόητο γιατρό του αγώνα, αποδεικνύουν τα έγγραφα ότι κατά παράβαση των κανονισμών είναι γιατρός του ΠΑΟΚ από το 2004. Έχουμε τραυματισμό του προπονητή μας. Μας συγχωρείτε που δεν τον εξέτασε ένας διασώστης. Πάει να εισέλθει στα αποδυτήρια ένα άτομο που φορά φόρμα με σήμα του ΠΑΟΚ. Όταν προσήλθε με τον βοηθό παρατηρητή και τον 4ο, τότε του επετράπη η είσοδος. Αν ήταν 15 λεπτά, ή 5, αυτό δεν έχει σημασία.

Το ρολό δεν ξετυλίγεται, παρά 2-3 μέτρα το πολύ. Φαίνεται ότι γίνεται μία ρίψη, η συγκεκριμένη, και χτυπάει τον προπονητή μας. Στοχεύει ο δράστης τον κ. Γκαρθία και τον χτυπάει. Αρκεί μία ενέργεια για να καταλογιστούν κυρώσεις".

Η ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΚΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ!

Το μηχανάκι που έκανε την εμφάνισή του στις εξέδρες της Τούμπας δεν πέρασε απαρατήρητο από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρη Σκουτέρη, ο οποίος δύο φορές έκανε αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο πρόεδρος της επιτροπής, πριν ξεκινήσει η διαδικασία, διερωτήθηκε: "Αυτό το μηχανάκι, πώς βρέθηκε στην Τούμπα; Βρεθήκαμε εκεί και το είδαμε. Ο παρατηρητής, ωστόσο, δεν το κατέγραψε".

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Το περιβόητο σκουτεράκι στην Τούμπα.

Λίγο αργότερα - με τη διαδικασία σε πλήρη εξέλιξη - ο Δημήτρης Σκουτέρης, ανέφερε ξανά ότι αν ήταν παρών ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος, θα τον ρωτούσε για το σκούτερ και το πώς δεν το είδε για να το καταγράψει...

Την απάντηση έδωσε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, είπε ότι ότι το μηχανάκι πέρασε στο γήπεδο "μέσω ασθενοφόρου"!

Ο ΕΝΤΟΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΛΙΒΑ - ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ

Κατά τη διαδικασία ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, είχε έντονο διάλογο με τον δικηγόρο του Ολυμπιακού, Αργύρη Λίβα.

"Δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο ότι υπαίτιος της μη έναρξης είναι ο Ολυμπιακός. Πιάνονται από τα μαλλιά τους, να σώσουν ό,τι σώζεται. Είναι λυπηρό. Η μη έναρξη του αγώνα είναι κάτι χειρότερο από τη διακοπή.

Οι διάλογοι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού στην Επιτροπή Εφέσεων

Δεν κινητοποιείται ο κόσμος επειδή κόβονται συντάξεις και το κάνει επειδή δεν έγινε ο αγώνας. Η κύρωση που επιβλήθηκε είναι σωστή και η πρέπουσα", υποστήριξε ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Βασίλης Δημακόπουλος.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του ΠΑΟΚ, με τον Αργύρη Λίβα να λέει απευθυνόμενος στον Μάκη Γκαγκάτση: "Μη γελάτε, σας σεβάστηκα".

"ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ" ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟ

Ο πρόεδρος της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρης Σκουτέρης, χαρακτήρισε "απαράδεκτους" τους κανονισμούς της ελληνικής ομοσπονδίας, υπερασπιζόμενος παράλληλα τη δικαστή, Μαρία Σκολαρίκη.

"Να λάβουμε υπόψιν ότι εργάστηκε ένας άνθρωπος μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Ούτε καν τη γνωρίζω. Είναι απαράδεκτοι οι κανονισμοί της ΕΠΟ. Δεν φταίτε εσείς, φταίνε κάποιοι άλλοι. Ίσως πρέπει να φτιάξουν τους κανονισμούς κάποιοι άλλοι, ίσως κάποιοι δικαστές, κάποιοι Αρεοπαγίτες", υποστήριξε ο Δημήτρης Σκουτέρης.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ή ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Το Σάββατο (10/3) το απόγευμα ή την Κυριακή (11/3) αναμένεται η απόφαση για την έφεση του ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρης Σκουτέρης.

Η χαρακτηριστική ατάκα του Δημήτρη Σκουτέρη σε σχετική ερώτηση για την έκδοση της απόφασης ήταν: "Θα δούμε παιδιά, από το απόγευμα του Σαββάτου κι αν... Άνθρωποι είμαστε κι εμείς".

ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο χώρος εκδίκασης της έφεσης του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, προς το τέλος της διαδικασίας, ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ζήτησε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να βγάλει έως το Σάββατο (10/3) την απόφαση για την έφεση του "Δικεφάλου".

Ο Δημήτρης Σκουτέρης, τότε του απάντησε: "Το θεωρείται ευχερές; Την άλλη φορά λέγατε πόσο γρήγορα έβγαλε την απόφαση... Στο δεύτερο βαθμό είμαστε πιο γρήγοροι; Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα σε κανέναν. Ξέρω ότι έχετε αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά δεν θα βγάλουμε μια απόφαση όπως να' ναι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σάββατο απόγευμα ή Κυριακή η απόφαση για την έφεση του ΠΑΟΚ
Χωρίς σχόλιο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά με ικανοποίηση για τη διαδικασία
ΠΑΟΚ: "Βιασμός της νομικής νοημοσύνης"
ΠΑΟΚ: "Δεν έχουν σχέση οι περιπτώσεις Γκαρθία και Ίβιτς, να γίνει το ματς"
Ολυμπιακός: "Είναι ιδιωτικό το video, δεν λέει τίποτα"
Έξαλλος ο δικαστής Σκουτέρης με το σκουτεράκι στην Τούμπα
Δικηγόρος ΠΑΟΚ: "Υπάρχει φωτογραφία από το παρελθόν του Αρετόπουλου με σημαία του Ολυμπιακού"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ