ΕΠΟ

"Ο πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους"

"Ο πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους"
ΕΠΟ EUROKINISSI

Κατόπιν δημοσιεύματος κροατικής ιστοσελίδας που κάνει αναφορά, μεταξύ άλλων, σε μηνιαία αμοιβή του προέδρου ΕΠΟ, η Ομοσπονδία απάντησε πως ο πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Ο πρόεδρος της κροατικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Νταβόρ Σούκερ, βρέθηκε στο στόχαστρο του Τύπου της χώρας με αφορμή την αμοιβή του, η οποία φτάνει τις 7.300 ευρώ, ενώ ο ίδιος είχε δηλώσει πριν δυο χρόνια πως προσέφερε αμισθί τις υπηρεσίες του.

Μάλιστα, τα χρήματα αυτά είναι περισσότερα κι από εκείνα που λαμβάνει ο πρωθυπουργός της χώρας, γι' αυτό και έχει γίνει μεγάλο θέμα στην Κροατία, ενώ δημοσίευμα της ιστοσελίδας "vecernji.hr" αναφέρει ως παραδείγματα τους μισθούς των προέδρων των Σκοπίων και της Ελλάδας. Μάλιστα γίνεται λόγος για αμοιβή ύψους 5.000 ευρώ του Βαγγέλη Γραμμένου.

Η ΕΠΟ πήρε θέση για το θέμα και το διέψευσε κατηγορηματικά, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής παρέχουν σε εθελοντική βάση τις υπηρεσίες τους στην ΕΠΟ. Άλλωστε και ο αθλητικός νόμος της χώρας απαγορεύει ρητά κάθε οικονομική σχέση μεταξύ των αθλητικών ομοσπονδιών και των διοικούντων της".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ