ΕΠΟ

"Φόρτος εργασίας" ή καρατόμηση για Τσαχειλίδη;

"Φόρτος εργασίας" ή καρατόμηση για Τσαχειλίδη;
INTIME SPORTS

Ο Τσαχειλίδης επικαλείται φόρτο εργασίας και δηλώνει ότι ο ίδιος παραιτείται από την ΚΕΔ αλλά οι φήμες οργιάζουν ότι καρατομείται γιατί δεν συμμορφώθηκε "προς τας υποδείξεις" για να ορίσει συγκεκριμένο διαιτητή σε παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Οσμή τεράστιου σκανδάλου, αν αληθεύουν οι φήμες που οργιάζουν, έχει η παραίτηση του Γιάννη Τσαχειλίδη από το πόστο του αναπληρωτή προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και του υπεύθυνου ορισμού των διαιτητών στηνSuperLeague.

Ο 47χρονος, πρώην διαιτητής, επικαλείται "φόρτο εργασίας" (σ.σ. είναι εκτελωνιστής στο επάγγελμα) και δηλώνει ότι ο ίδιος ζήτησε από τον πρόεδρο της ΚΕΔ Γιώργο Καραμελίδη να παραιτηθεί.

Επειδή όμως, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης απουσιάζει στην Μάλτα και ο ίδιος στην Αυστρία όπου είναι παρατηρητής διαιτησίας στο Ραπίντ Βιέννης - Βιγιαρεάλ για τοEuropaLeague, η παραίτηση θα τεθεί επί τάπητος την ερχόμενη εβδομάδα και μέχρι τότε, για την 4η αγωνιστική τηςSuperLeagueπου μεσολαβεί, θα ορίσει μόνο τους παρατηρητές και τους διαιτητές το μέλος της ΚΕΔ Φραγκίσκος Σωμαρακάκης (για τον οποίο μάλλον θα ισχύσει το "ουδέν μονιμότερο του προσωρινού").

Οργιάζουν οι φήμες

Στην διαιτητική πιάτσα πάντως, οργιάζουν οι φήμες ότι ο Γιάννης Τσαχειλίδης, που διαδέχθηκε τον Χριστόφορο Ζωγράφο στις 25 Ιουνίου, δεν παραιτείται αλλά καρατομείται επειδή δεν συμμορφώθηκε "προς τας υποδείξεις"! Και όπου "υποδείξεις", τηλεφώνημα που - πάντα σύμφωνα με τις φήμες - φέρεται να δέχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα για να ορίσει συγκεκριμένο διαιτητή σε παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής τηςSuperLeagueπου έγινε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Όπως γίνεται αντιληπτό αν ισχύουν οι φήμες, πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο στο πρωτάθλημα.

Η διάψευση

Ο ίδιος ο Γιάννης Τσαχειλίδης πάντως, διαψεύδει ότι δέχθηκε παρέμβαση. " Αν υπήρχε παρέμβαση στο έργο μου θα είχα φύγει την ίδια στιγμή και δεν θα περίμενα να με καρατομήσουν" δήλωσε από την Αυστρία. "Μετά από αίτημά μου στον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Γιώργο Καραμελίδη, έγινε αλλαγή αρμοδιοτήτων και ανέλαβα τους παρατηρητές διαιτησίας. Εγώ ο ίδιος εξέφρασα την επιθυμία να αποχωρήσω εντελώς από την ΚΕΔ λόγω φόρτου εργασίας στο επάγγελμα που ασκώ. Το αίτημά μου θα συζητηθεί την ερχόμενη εβδομάδα επειδή ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκης έχει υποχρεώσεις στο εξωτερικό όπως κι εγώ ως διεθνής παρατηρητής".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ