ΕΠΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι με Λίβα - Γκαγκάτση στην Επιτροπή Εφέσεων

Ανέβηκαν οι τόνοι με Λίβα - Γκαγκάτση στην Επιτροπή Εφέσεων

Οι εκπρόσωποι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, Μάκης Γκαγκάτσης και Αργύρης Λίβας αντίστοιχα, είχαν έντονο διάλογο κατά την εκδίκαση της έφεσης του "Δικεφάλου".

Η διαδικασία της εκδίκασης της έφεσης τους ΠΑΟΚ για το -3 και τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων μετά τα όσα συνέβησαν πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία ολοκληρώθηκε με την απόφαση να αναμένεται το Σάββατο (10/3) το απόγευμα ή την Κυριακή (11/3), όπως ανήγγειλε ο πρόεδρος της Επιτροπής, Δημήτρης Σκουτέρης.

Κατά τη διαδικασία ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, είχε έντονο διάλογο με τον δικηγόρο του Ολυμπιακού, Αργύρη Λίβα.

"Δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο ότι υπαίτιος της μη έναρξης είναι ο Ολυμπιακός. Πιάνονται από τα μαλλιά τους, να σώσουν ό,τι σώζεται. Είναι λυπηρό. Η μη έναρξη του αγώνα είναι κάτι χειρότερο από τη διακοπή. Δεν κινητοποιείται ο κόσμος επειδή κόβονται συντάξεις και το κάνει επειδή δεν έγινε ο αγώνας. Η κύρωση που επιβλήθηκε είναι σωστή και η πρέπουσα", υποστήριξε ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Βασίλης Δημακόπουλος.

Όταν πήρε το λόγο ο κ. Λίβας, ανέφερε: " Η συμπληρωματική έκθεση μας παραδόθηκε 45 λεπτά με μία ώρα πριν από την εκδίκαση".

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του ΠΑΟΚ, με τον Αργύρη Λίβα να λέει απευθυνόμενος στον Μάκη Γκαγκάτση: "Μη γελάτε, σας σεβάστηκα".

Τότε ο πρόεδρος της επιτροπής ανέφερε στον Αργύρη Λίβα: "Εμένα θα κοιτάτε, όχι τους αντιδίκους. Τότε ξεφεύγουν οι διαδικασίες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: "Βιασμός της νομικής νοημοσύνης"
ΠΑΟΚ: "Δεν έχουν σχέση οι περιπτώσεις Γκαρθία και Ίβιτς, να γίνει το ματς"
Ολυμπιακός: "Είναι ιδιωτικό το video, δεν λέει τίποτα"
Έξαλλος ο δικαστής Σκουτέρης με το σκουτεράκι στην Τούμπα
Δικηγόρος ΠΑΟΚ: "Υπάρχει φωτογραφία από το παρελθόν του Αρετόπουλου με σημαία του Ολυμπιακού"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ