ΕΠΟ

Νέα προθεσμία πήρε ο Πιλάβιος

Νέα προθεσμία πήρε ο Πιλάβιος
INTIME SPORTS

Στις 27 Οκτωβρίου το... ραντεβού του Σοφοκλή Πιλάβιου με την αντιεισαγγελέα εφετών Βιργινία Σακελλαροπούλου για ανωμοτί παροχή εξηγήσεων για την δίκη των "στημένων".

Νέα προθεσμία πήρε ο Σοφοκλής Πιλάβιος από την αντιεισαγγελέα Εφετών Βιργινία Σακελλαροπούλου για την δίκη του "koriopolis" που είχε διεξαχθεί το 2013, στην οποία ήταν μάρτυρας.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ υποστήριξε ότι δεν είναι έτοιμος, επικαλούμενος την απολογία του την ερχόμενη Δευτέρα (19/10) στον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη για την υπόθεση της "κάρτας υγείας" στην οποία είναι κατηγορούμενος, και το νέο ραντεβού του ορίστηκε για τις 27 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Η αντιεισαγγελέας εφετών Βιργινία Σακελλαροπούλου τον έχει καλέσει για ανωμοτί παροχή εξηγήσεων, ως ύποπτος δηλαδή, για το αδίκημα της ψευδορκίας και συγκεκριμένα της "απόκρυψης γεγονότων" στην κατάθεση του στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων αναφορικά με την ύπαρξη του integrity officer Γιάννη Ντζούφρα στην Ομοσπονδία εκείνη την περίοδο αλλά και για αποφάσεις που είχαν πάρει τα πειθαρχικά όργανα το 2011 για αγώνες που ερευνούσε τότε η δικαιοσύνη.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ