ΕΠΟ

Μοίρασε αφαιρέσεις βαθμών το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ

ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΕΠΟ EUROKINISSI SPORTS

Το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε ποινές αφαίρεσης βαθμών σε Πλατανιά, Απόλλωνα Λάρισας, Κέρκυρα και Σπάρτη για χρέη προς ποδοσφαιριστές και θα πάρουν πίσω τους βαθμούς, αν εξοφλήσουν τους παίκτες εντός συγκεκριμένου χρονικού περιθωρίου.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ συνεδρίασε χθες (6/2) και αποφάσισε ποινές αφαίρεσης βαθμών σε Πλατανιά, Απόλλωνα Λάρισας, Κέρκυρα και Σπάρτη για χρέη προς ποδοσφαιριστές και θα πάρουν πίσω τους βαθμούς, αν εξοφλήσουν τους παίκτες εντός συγκεκριμένου χρονικού περιθωρίου.

Αναλυτικά:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

- Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ» ΧΑΝΙΩΝ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 4/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, ELLONG DOUALLA VIERA(ΕΛΛΟΝΓΚ ΝΤΟΥΑΛΛΑ ΒΙΕΡΑ), κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 582/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

- Επιβάλλει στην καθής η αίτηση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή,, Αριστομένιου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ του Ανδρέα, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 606/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

- Ρυθμίζει την καταβολή της οφειλής της Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΠΑΕ, εκ συνολικού ποσού 21.300 ευρώ, σε τέσσερις (4) ισόποσες μηνιαίες δόσεις, ποσού 5.325,00 ευρώ εκάστης, πλέον των νομίμων τόκων, της πρώτης δόσης καταβλητέας την δέκατη (10) ημέρα από τη δημοσίευση της παρούσας και κάθε μιας εκ των επομένων τριών (3) μηνιαίων δόσεων, την αντίστοιχη ημέρα καταβολής της πρώτης δόσης. Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΠΑΕ», για την περίπτωση μη τήρησης της άνω ρύθμισης και εξόφλησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 608/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη της λήξης πληρωμής της πρώτης καθυστερούμενης και μη πληρωθείσης δόσης οφειλής.

- Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 126/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Νικολάου ΡΟΥΜΠΟΥ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 481/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ