Μήτση σε Περέιρα: "Γιατί με αφανίσατε από τη διαιτησία;"

Η Ελληνίδα διαιτητής, Θάλια Μήτση με ανοιχτή επιστολή προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα, διερωτάται γιατί εξαφανίστηκε από την ελληνική διαιτησία, αλλά και γιατί δεν συμμετείχε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο των Γυναικών.

Με ανοιχτή επιστολή που απέστειλε στα ΜΜΕ με αποδέκτη τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα, η Ελληνίδα διαιτητής, Θάλια Μήτση αναρωτιέται γιατί εξαφανίστηκε από την ελληνική διαιτησία, αλλά και γιατί δεν συμμετείχε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο των Γυναικών.

Παράλληλα, υποστηρίζει πως την ίδια στιγμή που η UEFA επιλέγει τη Γαλλίδα Στεφανί Φραπάρ να διευθύνει το Super Cup Ευρώπης μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τσέλσι, η ίδια τίθεται εκτός πινάκων διαιτησίας στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η επιστολή:

Κύριε Περέιρα,

Καθότι μάλλον απαντάτε μόνο σε ανοιχτές επιστολές, επικοινωνώ ξανά μαζί σας, αυτήν τη φορά με ανοιχτή επιστολή ώστε να λάβω επιτέλους απάντηση στις επιστολές που απέστειλα με φαξ  προς την ΚΕΔ/ΕΠΟ

στις 5 Οκτωβρίου 2017 με περιεχόμενο: "Παρακαλώ όπως μου γνωστοποιήσετε εγγράφως το λόγο που δε με συμπεριλάβατε στη λίστα των προτεινόμενων διεθνών διαιτητών για το 2018, η οποία κατατέθηκε από την ΕΠΟ στη FIFA το Σάββατο 30/9/2017 και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις 4/10/17".

στις 11 Νοεμβρίου 2018 με περιεχόμενο: "Με έκπληξη διαπίστωσα ότι ενώ το όνομά μου είχε συμπεριληφθεί στον πίνακα διαιτητών 2018/2019, πλέον έχει αφαιρεθεί από αυτούς. Σας παρακαλώ όπως μου απαντήσετε εγγράφως το λόγο για τον οποίο το όνομά μου δεν συμπεριλαμβάνεται στους νέους πίνακες διαιτητών που αναρτήσατε προσφάτως στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ".

Αναμένω λοιπόν να εξηγήσετε γιατί μετά από τις συμμετοχές μου σε Ολυμπιακούς Αγώνες, 2 Μουντιάλ Γυναικών και 3 ημιτελικούς Champions League Γυναικών μου στερήσατε τη δυνατότητα να συμμετάσχω στο πρόσφατο Μουντιάλ Γυναικών στη Γαλλία ενώ είχα επιλεχθεί ως υποψήφια από τη FIFA. Επίσης αναμένω να εξηγήσετε γιατί με αφανίσατε κατά σειρά από τη Β΄ εθνική κατηγορία ανδρών στην οποία συμμετείχα από το 2008, τις διεθνείς διοργανώσεις και τελικά ακόμα και από την Α’ εθνική κατηγορία γυναικών. Όταν άλλοι αθλητικοί οργανισμοί προωθούν τις αξιόλογες γυναίκες εσείς καταστρέψατε την καριέρα της μοναδικής ελληνίδας διαιτήτριας που έχει φτάσει στο ανώτατο παγκόσμιο επίπεδο.

Με τιμή,

Ευθαλία Μήτση

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS