ΕΠΟ

"Μας αφήσατε άναυδους κύριε Γκιρτζίκη!"

"Μας αφήσατε άναυδους κύριε Γκιρτζίκη!"
Γκιρτζίκης INTIME SPORTS

Μετά την ΕΠΣ Μακεδονίας, άλλη μία Ένωση της αντιπολίτευσης απαντάει στην επιστολή του για την τοποθέτηση των τακτικών δικαστών στις πειθαρχικές επιτροπές.

Μετά την ΕΠΣ Μακεδονίας, άλλη μία ποδοσφαιρική Ένωση της αντιπολίτευσης, η ΕΠΣ Σάμου, απάντησε στην επιστολή που είχε στείλει την προηγούμενη Πέμπτη (8/10) ο Γιώργος Γκιρτζίκης, "πανηγυρίζοντας" μεταξύ άλλων για την στελέχωση των πειθαρχικών επιτροπών από τακτικούς δικαστές.

Η συγκεκριμένη Ένωση επιτίθεται στον πρόεδρο της ΕΠΟ για την στάση που κράτησε και την οπισθοχώρηση που έκανε την τελευταία στιγμή. "Αποδεικνύεται ότι είστε "μετρ" της τακτικής και της στρατηγικής! Ενώ με την έως τώρα τακτική και τις πράξεις σας, φαινομενικά δείχνατε ότι αποφεύγατε την τοποθέτηση τακτικών δικαστών στα Πειθαρχικά Όργανα της Ομοσπονδίας, ξαφνικά με αυτήν την επιστολή σας, βάζετε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του! Είτε Υπουργός είναι αυτός, είτε αντιπολίτευση είναι αυτή, είτε "κατευθυνόμενος" τύπος είναι αυτός, είτε οποιοσδήποτε άλλος κακόβουλος, που είναι απέναντι σας. Μας αφήσατε όλους άναυδους κύριε Πρόεδρε! Εχθρούς και φίλους!" αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Ακόμη, γίνεται λόγος για την αποτυχία της εθνικής ομάδας και για την στελέχωση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. "Τώρα, αν υπάρχουν και κάτι μικροπροβληματάκια με την Εθνική μας, ε, ας κάνουμε λιγάκι ακόμα υπομονή. Τα πρώτα 30 χρόνια θα είναι δύσκολα, για ν' αντιληφθεί κάποιος το τι συμβαίνει και το τι φταίει. Όπως και με την Κ.Ε.Δ. κύριε Πρόεδρε. Που όμως και εκεί, αν είμαστε σωστοί και δίκαιοι, οφείλουμε ν' αναγνωρίσουμε την άοκνη προσπάθεια και αγωνιά σας, για να βρεθούν επιτέλους τα κατάλληλα πρόσωπα για την στελέχωση της. Σε τι φταίτε εσείς, αν έως τώρα ήταν όλοι ακατάλληλοι;"

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ