Λύνεται οριστικά το θέμα με τις οφειλές στους διαιτητές

Ο Βαγγέλης Γραμμένος απάντησε πως η ΕΠΟ βάζει "πλάτη" στην αποπληρωμή των διαιτητών και λύνεται το πρόβλημα με τις οφειλές τους. Τι είπε για την χειρονομία του Χιμένεθ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ρωτήθηκε για το μείζον θέμα με τις οφειλές στους διαιτητές και είπε πως το θέμα θα λυθεί άμεσα και αυτή είναι μια απόφαση που πάρθηκε στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

"Για τα οφειλόμενα στους διαιτητές πήραμε απόφαση στην συνεδρίαση, θα καταβληθούν όλα τα οφειλόμενα, θα πληρώσουμε και εμείς χρήματα. Με λίγα λόγια, θα βάλουμε και εμείς πλάτη. Δεν θα οφείλονται χρήματα στους διαιτητές. Θα πάμε σε άλλη λογική με την αποπληρωμή των διαιτητών, κάτι που θα το ανακοινώσουμε τις επόμενες ημέρες. Τέλος στο πανηγύρι με τις οφειλές των διαιτητών", είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ"

Για την χειρονομία του Μανόλο Χιμένεθ, απάντησε μεταξύ άλλων πως "είναι θέμα των πειθαρχικών οργάνων, αυτά αποφασίζουν. Θυμίζω πως η δική μας παράταξη φώναζε ότι θέλαμε τακτικούς δικαστές και το πετύχαμε με την συμβολή της Πολιτείας".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η είσοδος στο πιο διαστημικό πάρτι του κόσμου κοστίζει 4300 ευρώ

Από σήμερα, μπορείς να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου σε συνθήκες μηδενικής βαρύτρητας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24