ΕΠΟ

Κίνδυνος για Γραμμένο να μείνει εκτός εκλογών για την προεδρία της ΕΠΟ

Κίνδυνος για Γραμμένο να μείνει εκτός εκλογών για την προεδρία της ΕΠΟ
Γραμμένος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δημοσίευμα κάνει λόγο για παραπομπή του υποψήφιου προέδρου της ΕΠΟ και εκλεκτού του Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένου, ο οποίος κατηγορείται για τριπλή πλαστογραφία, όπερ σημαίνει ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος να μην κατέβει στις εκλογές.

Στο Δικαστικό Τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας έχει παραπεμφθεί μια υπόθεση που αφορά στον Βαγγέλη Γραμμένο για πλαστογραφία και δυσφήμιση του αθλήματος, όπως αποκαλύπτει σήμερα (2/4) η εφημερίδα "Live Sport".

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές προκηρυχθούν επισήμως, ο άνθρωπος που έχει την ανοιχτή υποστήριξη της συμμαχίας των Σαββίδη-Μελισσανίδη-Αλαφούζου, κινδυνεύει με ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τρία χρόνια για μια υπόθεση πλαστών ταυτοτήτων προπονητών και έτσι δεν θα μπορεί να κατέβει υποψήφιος για την ηγεσία της Ομοσπονδίας.

Ο ειδικός Ερευνητής, Δημήτρης Νικοτόπουλος, εισηγείται την τιμωρία του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας από οποιαδήποτε συμμετοχή του με το ποδόσφαιρο για 2+1 έτη. Έχει να κάνει με δυο διαφορετικές υποθέσεις. Η πρώτη αφορά τους Γιάννη Παγώνη - Δημήτρη Γεωργακόπουλο και η δεύτερη τον Αριστοτέλη Κιάκη και σύμφωνα με τον ερευνητή έχει διαπραχθεί το αδίκημα της πλαστογραφίας.

Ο φάκελος άνοιξε έπειτα από καταγγελία του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη, όταν ο Γιάννης Παγώνης ζήτησε να του δοθεί δελτίο ταυτότητας και δελτίο πιστοποίησης. Τότε από έλεγχο προέκυψε πως η ταυτότητα που είχε στα χέρια του ήταν πλαστή. Τον Φεβρουάριο ο Γραμμένος και όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα κλήθηκαν σε απολογία και θα πρέπει να απολογηθούν.

Συγκεκριμένα στην πειθαρχική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας Στέφανος Μπαξεβάνης αναφέρεται: "Δίωξη κατά της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, νόμιμα εκπροσωπούμενης, του Ευάγελλου Γραμμένου, Προέδρου του ΔΣ της ΕΠΣ Μακεδονίας, του Αριστοτέλη Κιάκη, προπονητή, του Σάββα Δημητριάδη, Γενικού Γραμματέα του ΔΣ της ΕΠΣ Μακεδονίας, του Χασάν Μπάμπικερ, Εκπροσώπου Επιτροπής Προπονητών ΕΠΣ Μακεδονίας, του Λάμπρου Ανδριόπουλου, Προέδρου ΔΣ Συνδέσμου προπονητών Θεσσαλονίκης, του Αλέξανδρου Σακκά Γενικού Γραμματέας ΔΣ, Του Ιωάννη Παγώνη, Προπονητή και του Δημήτρη Γεωργακόπουλου, Προπονητή, για αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται στις διατάξεις των άρθρων 20 (Πλαστογραφία) και του άρθρου 26 (παραβάσεις καταστατικού-κανονισμών-δυσφήμηση του ποδοσφαίρου) του Πειθαρχικού κώδικά".

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Βαγγέλη Γραμμένου και ποιες οι απαντήσεις του για την συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία μπορεί να τον βγάλει εκτός... κάδρου, αλλάζοντας άρδην το σκηνικό και τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί τους τελευταίους μήνες με τις Ενώσεις και το ρεύμα υπέρ του Μακεδόνα υποψηφίου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ