ΕΠΟ

ΚΕΔ: "Έγινε κανονικά έλεγχος VAR στο γκολ του ΠΑΟΚ"

ΚΕΔ: "Έγινε κανονικά έλεγχος VAR στο γκολ του ΠΑΟΚ"

Η ΚΕΔ με ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι πραγματοποιήθηκε κανονικά έλεγχος VAR στο γκολ του Λέο Μάτος που έκρινε το ματς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, όπου δεν διαπιστώθηκε παράβαση.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Λαμία (0-1) με το γκολ του Λέο Μάτος στο 33ο λεπτό σε μια οριακή φάση για την 20ή αγωνιστική της Super League 1.

Η ΚΕΔ με ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι πραγματοποιήθηκε κανονικά έλεγχος VAR στο γκολ του Βραζιλιάνου και τονίζει ότι δεν διαπιστώθηκε παράβαση πριν από την επίτευξή του. Όπως τονίζεται η "προσωρινή βλάβη που παρατηρήθηκε και είχε σχέση με τον χειριστή του επαναληπτικού βίντεο δεν είχε καμία επίπτωση στην αξιολόγηση της φάσης καθώς ήταν μεταγενέστερη".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔ:

"Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας διευκρινίζεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο έλεγχος VAR στον αγώνα Λαμίας -ΠΑΟΚ και μετά την επίτευξη του γκολ του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε κανονικά και με βάση το πρωτόκολλο χρήσης του συστήματος.

Δεν διαπιστώθηκε οποιαδήποτε παράβαση πριν την επίτευξή του. Η προσωρινή βλάβη που παρατηρήθηκε και είχε σχέση με τον χειριστή του επαναληπτικού βίντεο δεν είχε καμία επίπτωση στην αξιολόγηση της φάσης καθώς ήταν μεταγενέστερη. Αδιάψευστος μάρτυρας είναι η τηλεοπτική εικόνα της ζωντανής μετάδοσης"

TO ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΤΟΣ

ΤΟ VIDEO ΓΙΑ ΤΟ VAR

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ