ΕΠΟ

Η θέση της ΕΠΟ για την παρουσία κόσμου στα ματς Κυπέλλου

ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΠΟ EUROKINISSI SPORTS

Στην ΕΠΟ τονίζουν ότι δεν ελήφθη καμία απόφαση σχετικά με την παρουσία κόσμου στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος. Βέβαια, να τονιστεί πως δεν έχει σταλθεί κανένα σχετικό αίτημα στην Πολιτεία όπως έκανε η Super League.

Αν και το ρεπορτάζ αναφέρει πως στη σημερινή συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ συζητήθηκε το θέμα της παρουσίας κόσμου στα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας και οι περισσότεροι ήταν αρνητικόί σε ένα τέτοια ενδεχόμενο, από την Ομοσπονδία αναφέρουν πως δεν ελήφθη καμία οριστικά απόφαση, γι' αυτό και δεν αναφέρθηκε κάτι σχετικό στην ανακοίνωση που εκδόθηκε. Επίσης, τονίζουν πως θα λάβουν οριστική απόφαση όταν ανακοινωθούν οι σχετικές αποφάσεις της Πολιτείας.

Θα πρέπει να τονιστεί πάντως πως από την ΕΠΟ δεν έχει υπάρξει κανένα αίτημα προς την Πολιτεία για την παρουσία κόσμου στις δυο ρεβάνς Κυπέλλου Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και Άρης - ΑΕΚ, όπως συνέβη με την περίπτωση της Super League, η οποία έκανε μάλιστα και συνάντηση με το υφυπουργείο αθλητισμού και με τις υγειονομικές αρχές για το θέμα, καταθέτοντας και συγκεκριμένο πλάνο.

Θυμίζουμε πως οι δυο αγώνες Κυπέλλου είναι σε λίγες ημέρες, επομένως δεν υφίσταται επαρκής χρόνος για να γίνουν οι απαραίτητες διεργασίες και να υπάρξει κόσμος τόσο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" όσο και στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Αν υπάρξει τέτοια περίπτωση, είναι μονάχα για τον τελικό της διοργάνωσης.

Τέλος, η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε και ανακοίνωση μετά τις σημερινές εξελίξεις, ζητώντας από την ΕΠΟ να υπάρξει κόσμος στη ρεβάνς με την ΑΕΚ και πως αν χρειαστεί, να μετατεθεί χρονικά το παιχνίδι απέναντι στην Ένωση, που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (24/6).

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ