ΕΠΟ

Η ΕΠΟ βράβευσε τον Αχιλλέα Μπέο

Η ΕΠΟ βράβευσε τον Αχιλλέα Μπέο

Η ΕΠΟ βράβευσε τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011, πριν την έναρξη του φιλικού για φιλανθρωπικό σκοπό ανάμεσα σε Εθνική Ελπίδων και Βόλο ΝΠΣ. (video)

Φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα έδωσε η Εθνική Ελπίδων τη Μεγάλη Τετάρτη (5/4), καθώς το συγκρότημα του Αντώνη Νικοπολίδη αντιμετώπισε στο Βόλο την τοπική ομάδα, Βόλος ΝΠΣ, για ενίσχυση του Ορφανοτροφείου της θεσσαλικής πόλης.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, η ΕΠΟ βράβευσε τον Αχιλλέα Μπέο. Ο δήμαρχος Βόλου, ο οποίος τέλη Φλεβάρη κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011, "Koriopolis", όπως ανακοίνωσε το τριμελές εφετείο κακουργημάτων, τόνισε αμέσως μετά τη βράβευση: "Για λογαριασμό όλων των πολιτών της όμορφης πόλης του Βόλου, ένα ευχαριστώ στην ΕΠΟ, τον Αντώνη Νικοπολίδη και τα παιδιά της Ελπίδων που βρίσκονται εδώ. Υγεία σε όλον τον κόσμο. Καλό Πάσχα".

Η ΕΠΟ βράβευσε τον Αχιλλέα Μπέο

Η βράβευση του Αχιλλέα Μπέου στο ΕΑΚ έγινε από τον αντιπρόεδρο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Παναγιώτη Παπαχρήστο ως "αναγνώριση της συμβολής του στο κοινωνικό έργο που επιτελείται".

Παράλληλα, βραβεύτηκε κι ο πρόεδρος του ορφανοτροφείου Βόλου, Κώστας Θεοδώρου, από τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ και ταμία της ΕΠΟ, Περικλή Λασκαράκη.

Δείτε το video του Magnesianews.gr:

Photo credits: Volosday

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ