Γραμμένος: "Θα κάνουμε πράξη την ισότητα και την ισονομία"

Ο Βαγγέλης Γραμμένος στις πρώτες του δηλώσεις έδωσε το στίγμα για το τι προτίθεται να κάνει ως νέος πρόεδρος στην ΕΠΟ. "Ισότητα και ισονομία προς όλους", όπως ανέφερε ο ίδιος.

Νέος πρόεδρος στην ΕΠΟ είναι ο Βαγγέλης Γραμμένος με ισχυρή πλειοψηφία. Με 48 ψήφους υπέρ και 21 κατά, ο Βορειοελλαδίτης παράγοντας είναι ο νέος ηγέτης της Ομοσπονδίας και στις πρώτες του δηλώσεις έκανε λόγο για ισότητα και ισονομία, ενώ είπε διαθέτει σχέδιο και πως η επόμενη μέρα δεν θα έχει σχέση με την προηγούμενη.

"Θέλω να τους διαβεβαιώσω όλους και κυρίως όσους δεν μας ψήφισαν, πως θα κάνουμε πράξη την ισότητα και την ισονομία. Ξεκινά μια δύσκολη μέρα. Το ποδόσφαιρο θα πρέπει να αρχίσει έναν άλλο δρόμο και χρειάζεται πολλή προσπάθεια, σχέδιο και εμείς τα διαθέτουμε όλα. Η επόμενη μέρα δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη", είπε ο ίδιος και συνέχισε για την παρουσία της FIFA:

"Το ότι ήρθε η FIFA εδώ, δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Εμείς οι 'παροικούντες την Ιερουσαλήμ', το γνωρίζαμε και τώρα το γνωρίζουν και οι διεθνείς συνομοσπονδίες. Η FIFA μπορεί να φέρει όσες επιτροπές θέλει. Εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Ο χρόνος που θα παραμείνουν στη χώρα μας, θα είναι μικρότερος απ' ό,τι προσδοκούν.

Η FIFA θα ελέγχει αν εφαρμόζεται ο κανονισμός, αν στο οικονομικό κομμάτι κάνεις αυτά που πρέπει, όπως για μία σύμβαση. Στους διαγωνισμούς, στις λήψεις αποφάσεων και την εκτέλεση σύμβασης δεν μπορεί να υπάρξει τέτοιος έλεγχος. Δεν μπορεί να ανακόψει, αλλά εξετάζει τις προθέσεις".

Τέλος, ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ είπε για το τι ποδόσφαιρο θέλει: "Το μεγάλο ζητούμενο είναι να κοιταχτούμε στα μάτια και να δούμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε. Όσοι θεωρούν ότι το κοινά αποδεκτό ποδόσφαιρο δεν τους ταιριάζει, δεν μπορούμε να συμβαδίσουμε μαζί τους. Θα πείσουμε και τον πιο δύσπιστο πως είναι ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο να βαδίσει σε άλλο δρόμο. Ήταν αναντίρρητη και επιβεβλημένη η ανάγκη για αλλαγή".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕ 48 ΨΗΦΟΥΣ ΝΕΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24