ΕΠΟ

Γραμμένος στο Sport24.gr: "Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με τη συμμαχία"

Γραμμένος στο Sport24.gr: "Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με τη συμμαχία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι κατηγορηματικός με δήλωσή του στο Sport24.gr για τη στήριξη της συμμαχίας προς το πρόσωπό του σχετικά με την υποψηφιότητά του για τις εκλογές της ΕΠΟ.

Η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γραμμένου για τις εκλογές της ΕΠΟ είναι στον αέρα, μετά την εισήγηση του μέλους της Επιτροπής Δεοντολογίας Δημήτρη Νικητόπουλου για τιμωρία του, για υποθέσεις πλαστογραφίας ταυτοτήτων προπονητών στην ΕΠΣ Μακεδονίας, η στήριξη του από την συμμαχία όμως παραμένει ακλόνητη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας και τον ρώτησε αν εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

"Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, απολύτως κανένα. Θα δείτε, αρκεστείτε στην δήλωση που θα κάνω",είπε ο Βαγγέλης Γραμμένος που πρόκειται να τοποθετηθεί σε ότι αφορά το συγκεκριμένο θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας.

Εις βάρος του, από τις 21/1/2017υπάρχει εισήγηση για τριετή απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, από το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας που εξέτασε δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ που είχε γίνει στις 18 Μαρτίου 2016 έπειτα από καταγγελία του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας στις αρχές του ίδιου μήνα. Η υπόθεση αφοράπλαστογράφηση και χρήση πλαστού εγγράφου σε σε ταυτότητες τριών προπονητών της Ενωσης.

Αυτό που απομένει είναι η απόφαση του δικαστικού τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας το οποίο έχει το δικαίωμα να κάνει δεκτή την εισήγηση για τιμωρία (σε αυτή την περίπτωση ο Β. Γραμμένος παύει να είναι υποψήφιος για τις εκλογές της ΕΠΟ) ή να την θέσει στο αρχείο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ