ΕΠΟ

Γραμμένος: "Καμία εμπλοκή στη λειτουργία του VAR οι Nova, ΕΡΤ, PAOK TV"

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος
Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Γραμμένος απέστειλε επιστολή στον διευθύνοντα σύμβουλο της Nova, με την οποία θέλησε να καταστήσει σαφές ότι το συνδρομητικό κανάλι και οι ΕΡΤ - PAOK TV δεν έχουν εμπλοκή στη λειτουργία του VAR.

Προ ημερών η Nova απέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία ζήτησε την πλήρη απεμπλοκή της σε ό,τι έχει να κάνει σχετικά με το VAR, για να "προστατέψει τη φήμη και το κύρος της εταιρίας" που όπως αναφέρει έχει δεχτεί αναίτιες και αδικαιολόγητες επιθέσεις.

Την Παρασκευή (25/10) ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, απάντησε στο συνδρομητικό, με επιστολή προς τον διευθύνοντα σύμβουλό του. Σε αυτή ο κ. Γραμμένος ανέφερε ότι η Nova, όπως επίσης η ΕΡΤ και το PAOK TV, παρέχουν μόνο το σήμα για το VAR και δεν έχουν καμία άλλη εμπλοκή στη λειτουργία του.

Αναλυτικά: "Κύριε Παπαδόπουλε,

Σε απάντηση των από 13.09. και 18.10.2019 επιστολών σας, και κατόπιν της πρόσφατης συνάντησης με την κα Κασκανιώτη, επιθυμώ να διευκρινίσω τα εξής:

Οι ανάδοχοι παραγωγής και προβολής του τηλεοπτικού σήματος των αγώνων της Super League1 (NOVA, ERT, PAOK TV) συμμετέχουν στην υλοποίηση του συστήματος VAR, σύμφωνα με το διεθνές πρωτόκολλο, παρέχοντας στο λογισμικό του το σήμα της τηλεοπτικής παραγωγής και μόνον. Ουδεμία άλλη εμπλοκή έχουν στην οργάνωση και λειτουργία του VAR, πολύ δε περισσότερο στην εφαρμογή του πρωτοκόλλου και των προβλεπομένων κανόνων παιχνιδιού, καθώς και στη λήψη των διαιτητικών αποφάσεων.

Με εκτίμηση,

Ευάγγελος Γραμμένος

πρόεδρος Ε.Ε. Ε.Π.Ο.".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ