ΕΠΟ

Γραμμένος: "Φτάνει ο βιασμός από ανίκανους"

Γραμμένος: "Φτάνει ο βιασμός από ανίκανους"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και επικεφαλής της αντιπολιτευτικής κίνησης της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, εξαπολύει μέσω ανακοίνωσης σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Γκιρτζίκη και ζητά την παραίτηση του.

Σφοδρή επίθεση σε βάρος του Γιώργου Γκιρτζίκη και των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και επικεφαλής της αντιπολιτευτικής κίνησης της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

"Φαίνεται πως κάποιοι αδυνατούν να καταλάβουν πως η παρουσία τους στο Ποδόσφαιρο είναι επιβλαβής. Σκάβουν, κάθε μέρα, για να το στείλουν ακόμη βαθύτερα, να ξεπεράσουν το πάτο. Θέτουν σε κίνδυνο κάθε μέρα ανθρώπινες ζωές με «τα έργα και τις ημέρες τους». Δολοφονούν συνειδητά το Ποδόσφαιρο, διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα, μπαινοβγαίνουν στα ανακριτικά γραφεία και, κάθε φορά που τελειώνουν το έργο τους, ως αυθεντικοί και γνήσιοι αλαζόνες, χαμογελούν στο καθρέπτη τους γεμάτοι ικανοποίηση.Ως εδώ και μη παρέκει πλέον. Φτάνει πια ο βιασμός του ελληνικού ποδοσφαίρου από ανίκανους και επικίνδυνους.

Κατάντησαν περίγελο του κόσμου, διεθνώς, το λαοφιλέστερο άθλημα και ακόμη χαμογελούν και σαρκάζουν.Δεν περιμέναμε τα αίσχη του κάθε Παππά για να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Τα γνωρίζουμε, τα φωνάζουμε και τα καταγγέλλουμε χρόνια τώρα, όμως έφτασε ο κόμπος στο χτένι, όπως λέει και θυμόσοφος λαός. Έχει και η ανοχή τα όριά της και αυτοί τα ξεπέρασαν.Όλοι αυτοί έχουν όνομα. ΕΠΟ. Ένα όνομα που προκαλεί, πλέον, αποστροφή και αγανάκτηση σε όλο το φίλαθλο κόσμο.

Ένα όνομα που πυροδοτεί τη Βία.Κύριοι της ΕΠΟ, τα έργα και οι ημέρες σας δεν μπορούν να συγχωρεθούν. Μια και μόνο χρήσιμη υπηρεσία μπορείτε να προσφέρετε στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ, μήπως και σας αναγνωρίσει ο κόσμος ένα ελαφρυντικό. Όσο παραμένετε στη γλυκιά εξουσία, κομπάζοντας αυτάρεσκα για το θεάρεστο έργο σας, τόσο περισσότερη ζημιά θα προκαλείτε στο κοινωνικό σύνολο.Είστε πλέον ανίκανοι και ανεπιθύμητοι από όλη την Ελληνική Κοινωνία.

Για το Δ.Σ. της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ"

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ