ΕΠΟ

Γραμμένος: "Έχει ανοίξει ο δρόμος για εκλογές"

Γραμμένος: "Έχει ανοίξει ο δρόμος για εκλογές"
Γραμμένος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, μίλησε για τα αποτελέσματα στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, την τροποποίηση του καταστατικού και τις επικείμενες εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "ArenaFM 89.4" αναφορικά με τα αποτελέσματα στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ και την τροποποίηση του καταστατικού.

"Περάσαμε αυτά που θέλαμε όλοι! Το καταστατικό πήρε τον δρόμο του και εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία", είπε αρχικά και συνέχισε αναφορικά με τις Ενώσεις που ψήφισαν υπέρ:

"Δεν θα έλεγα ότι όλες αυτές οι Ενώσεις σώνει και καλά θα είναι μαζί μας και μετά τις εκλογές, απλά αντιλήφτηκαν την αναγκαιότητα να ψηφιστούν οι καταστάσεις του καταστατικού. Θέλω να ευχαριστήσω όλες αυτές τις Ενώσεις και δημόσια, έπρεπε να γίνει αυτή η τροποποίηση του καταστατικού γιατί η χώρα ποδοσφαιρικά θα αντιμετώπιζε τεράστιο πρόβλημα".

Για την επόμενη μέρα του ποδοσφαίρου, τόνισε: "Η επόμενη μέρα προϋποθέτει την αναγνώριση του καταστατικού από το Ειρηνοδικείο και την σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης για να πάμε σε μια εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου για να φύγει το ποδόσφαιρο από αυτή την κακή παρένθεση".

Για τις εκλογές και το αν θα γίνουν άμεσα, είπε: "Από την στιγμή που τροποποιήθηκε το καταστατικό, έχει ανοίξει ο δρόμος για εκλογές. Το πρόβλημα θα ήταν αν δεν ψηφίζαμε το καταστατικό".

Για το αν θα καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ανέφερε: "Το έχω πει πολλές φορές, αν δεν μπορούσαμε να υποσχεθούμε αυτό, δεν θα καταλάβαμε τόσο μεγάλη προσπάθεια και δεν θα υπήρχε λόγος να εκθέσουμε τον εαυτό μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ