ΕΠΟ

Γραμμένος: "Δεν θα δούμε το VAR την τρέχουσα σεζόν"

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ FIFA ΚΑΙ UEFA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ FIFA ΚΑΙ UEFA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, εκτίμησε ότι δύσκολα θα εφαρμοστεί το VAR την τρέχουσα σεζόν, αναγνώρισε ότι η αφαίρεση βαθμών αποτελεί πρόβλημα ως ποινή και ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να παραιτηθεί.

Στην εκπομπή "Αθλητική Κυριακή" της ΕΡΤ μίλησε ο Ευάγγελος Γραμμένος. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εκτίμησε ως πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί το VAR ακόμη και στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας - κατηγορηματικά απαισιόδοξος ως προς την πιθανότητα χρήσης του την τρέχουσα σεζόν - και ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να παραιτηθεί. Αναλυτικά όσα είπε μεταξύ άλλων:

Για τις φήμες περί παραίτησής του: "Δεν σκέφτηκα ποτέ να παραιτηθώ. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου".

Για την αφαίρεση βαθμών ως ποινή για επεισόδια: "Πέρυσι με μια ομάδα εργασίας καταλήξαμε σε μερικές αποφάσεις. Η αφαίρεση των βαθμών είναι πρόβλημα. Υπάρχουν πρωταθλήματα που δεν εφαρμόζεται, αλλά είναι πολλά κλικ παραπάνω από εμάς".

Για την εφαρμογή του VAR: "Δεν θα δούμε VAR φέτος. Μακάρι να έρθει στον τελικό του Κυπέλλου. Αλλά είναι δύσκολο. Το VAR είναι πρότζεκτ πενταετίας που κοστίζει πάνω από 10.000.000 ευρώ. Μέσα στο Φεβρουάριο θα έχουμε τον μειοδότη, τον ανάδοχο και την προσομοίωση. Η εκτίμησή μου είναι ότι VAR δεν θα έχουμε ούτε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Πρέπει να ελεγχθεί από τη FIFA και να πάρεις την έγκριση".

Για την απομάκρυνση του Μίκαελ Σκίμπε: "Στην πορεία διαπιστώσαμε ότι κάτι δεν πήγε καλά με τον Σκίμπε. Το διαπιστώναμε μέρα με τη μέρα. Αποφασίσαμε ότι έπρεπε να διακοπεί η συνεργασία".

Για την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη: "Πιστεύω στον Άγγελο Αναστασιάδη. Αν δεν πίστευα, δεν θα είχα κάνει εισήγηση για την πρόσληψή του".

Για την κοινή υποψηφιότητα συνδιοργάνωσης του Euro 2028 και του Μουντιάλ 2030: "Η ανάληψη μιας διοργάνωσης έχει να κάνει με πολλά πράγματα. Έχει να κάνει με τη φορολογία, το οδικό δίκτυο, τις υποδομές. Θα γίνει προσπάθεια. Θα το περπατήσουμε. Χρειαζόμαστε τη στήριξη της πολιτείας".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ