Γραμμένος: "Δεν είναι νίκη δική μου, αλλά του ελληνικού ποδοσφαίρου"

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, δηλώνει αποφασισμένος να δικαιώσει όσους τον ψήφισαν, αλλά και να απαντήσει στους επικριτές του με έργα.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος δηλώνει αποφασισμένος να δικαιώσει όσους τον ψήφισαν, αλλά και να απαντήσει στους επικριτές του με έργα.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε στον "Arena FM" ότι η νίκη του στις εκλογές δεν είναι νίκη του Γραμμένου ή της Θεσσαλονίκης, αλλά είναι νίκη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επίσης, αφιέρωσε την επιτυχία στη μητέρα του που έχει φύγει από τη ζωή, ενώ δηλώνει εραστής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και δεμένος με την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος: "Ήταν μία συλλογική προσπάθεια. Όλοι πλέον είχαμε καταλάβει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είχε φτάσει στο τέρμα και δεν πήγαινε πιο κάτω. Μπορεί να φαίνομαι εγώ επειδή εκλέχθηκα πρόεδρος, όμως είναι μία δικαίωση των κόπων και των προσπαθειών, όλων των ανθρώπων που είναι υπέρ του σωστού ποδοσφαίρου. Δεν είναι νίκη του Γραμμένου ή της Θεσσαλονίκης, είναι νίκη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Βέβαια δεν είναι ώρα για να πανηγυρίζουμε. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε και ήδη έχουμε ξεκινήσει Δεν θα μιλήσουμε με λόγια αλλά με έργα".

-Για το που θα αφιέρωνε την εκλογή του: "Συλλογικά, σε όλους αυτούς που σήκωσαν το ανάστημα τους και έκαναν αγώνες για να αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όσον αφορά προσωπικά, στην μνήμη της μητέρας μου, που δεν είναι πλέον στη ζωή και το κλείνω εδώ, δεν θέλω να επεκταθώ πάρα πολύ".

-Για το ρεκόρ σε διαφορά ψήφων: "Ρεκόρ; Δεν ξέρω για κανένα ρεκόρ εγώ, πρώτη φορά το ακούω και δεν με ενδιαφέρει, άλλωστε, τα ρεκόρ είναι για να σπάνε στον αθλητισμό".

-Για την ΕΠΣ Μακεδονίας: "Είμαι εραστής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και δεν το έκρυψα ποτέ. Ξεκίνησα από την Ένωση της Μακεδονίας, εκεί ανδρώθηκα και χρωστάω πάρα πολλά σε αυτήν. Δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψω την Ένωση. Θα παρακολουθώ πάντα τα δρώμενα και θα είμαι κοντά στα προβλήματα των παραγόντων".

-Για το ότι υπάρχει περίπτωση να δεχτεί πόλεμο: "Δεν με ενοχλεί. Ξέρω τι με περιμένει. Δεν φοβάμαι την κριτική. Απλά θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να φέρω την αποστολή μου εις πέρας".

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24