ΕΠΟ

Γκιρτζίκης: "Συκοφαντίες στο βωμό προσωπικής φιλοδοξίας"

Γκιρτζίκης: "Συκοφαντίες στο βωμό προσωπικής φιλοδοξίας"
Βούρβαχης Γκιρτζίκης

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, απάντησε με γραπτή του τοποθέτηση στις δηλώσεις του πρόεδρου της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργου Βούρβαχη.

Ο Γιώργος Βούρβαχης με δηλώσεις του μίλησε για την πρόθεση του να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΕΠΟ, ενώ άφησε αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας της ομοσπονδίας. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την απάντηση-τοποθέτηση του νυν προέδρου της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Γιώργου Γκιρτζίκη:

"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία λειτουργεί δημοκρατικά και σύμφωνα με τους Κανονισμούς και το Καταστατικό της, που έχουν ψηφιστεί από τη Γενική της Συνέλευση και διοικείται από τον Πρόεδρο της. Δεν υπάρχει αντ’ αυτού και ο κ. Βούρβαχης το έχει αντιληφθεί αυτό στις συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής, κατά τις οποίες ουδέποτε έχει θέσει τα θέματα στα οποία αναφέρεται προσφάτως στις δημόσιες παρεμβάσεις του, ούτε δήλωσε ότι η παρουσία του έχει διακοσμητικό χαρακτήρα.

Αυτού του είδους οι δημόσιες παρεμβάσεις είναι προφανές ότι έχουν σημείο αναφοράς τις εκλογές του Οκτωβρίου, δεν μπορούν όμως στο βωμό της προσωπικής φιλοδοξίας να συκοφαντούν μέλη της Διοίκησης της ΕΠΟ και να εμπλέκουν εργαζομένους της Ομοσπονδίας.

Αν ο κ. Βούρβαχης επιμένει σε αυτά που καταγγέλλει στις δημόσιες παρεμβάσεις του και έχει αποδείξεις, οφείλει να τα αναφέρει στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, επειδή δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα, για να προστατεύσω το όνομα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα το πράξω εγώ".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ