ΕΠΟ

Γκιρτζίκης: "Εγώ ήμουν ο μ@λ@κ@ς που έπαιρνα 23 ευρώ την ημέρα"

Γκιρτζίκης: "Εγώ ήμουν ο μ@λ@κ@ς που έπαιρνα 23 ευρώ την ημέρα"
Γκιρτζίκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ξέσπασμα του Γιώργου Γκιρτζίκη για την τρύπα 15.000.000 ευρώ στην ΕΠΟ. Τι δήλωσε ο Ξανθιώτης παράγοντας για τα χρέη της Ομοσπονδίας και τα δικά του έσοδα.

Ξέσπασε ο Γιώργος Γκιρτζίκης στο Contra.gr και αναφέρθηκε στην τρύπα 15.000.000 ευρώ στο ταμείο της ΕΠΟ, για την οποία γίνεται λόγος σε δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα, ενώ είναι σε εξέλιξη οικονομικός έλεγχος στα γραφεία στο Πάρκο Γουδή.

Έλλειμμα το οποίο ο πρώην πρόεδρος παραδέχεται ότι υπάρχει αλλά όπως τονίζει, έχει δημιουργηθεί στην ΕΠΟ την τελευταία 15ετία, έφτασε μέχρι και τα 48 εκατομμύρια ευρώ και επί ημερών Πιλάβιου, Σαρρή και του ίδιου μειώθηκε στα 15.000.000.

"Αν πάμε 15 χρόνια πίσω, θα δούμε κάθε χρόνο ποιο ήταν το υπόλοιπο. Εμείς δεν καυχιόμασταν με τον Σοφοκλή Πιλάβιο ότι όλες οι χρονιές ήταν θετικές κατά τέσσερα, πέντε εκατομμύρια ευρώ και λιγόστεψε αυτό το χρέος; Τα 15 εκατομμύρια δεν είναι δικό μου χρέος, ίσα ίσα θα έπρεπε να μας επαινέσουν γιατί το μειώσαμε", τόνισε ο Γιώργος Γκιρτζίκης και μετά αναφέρθηκε στην Επιτροπή Εξομάλυνσης:

"Στο ταμείο της ΕΠΟ πριν φύγω υπήρχαν 3.8 εκατ. ευρώ και με αναμενόμενα έσοδα που θα μπορούσαν να είχαν δώσει και στις Ενώσεις χρήματα αλλά δεν το κάνουν. Ε, βέβαια άμα πληρώνονται οι κύριοι αδρά, επόμενο είναι. Ενώ οι μαλ...ς ήταν για να παίρνουν τα 23 ευρώ την ημέρα σαν αποζημίωση. Δεν κατασπατάλησα εγώ, ίσα ίσα, περιόρισα τα πάντα. Ούτε ήμουν ο αμειβόμενος στην Ομοσπονδία, 23 ευρώ έπαιρνα την ημέρα σαν αποζημίωση για τα έξοδα μου".

Καταλήγοντας, ανέφερε: "Κάθε χρόνο δεν γίνεται απολογισμός; Δεν φαίνονται αυτά στους απολογισμούς; Το έλλειμμα σταδιακά μειώνονταν και θα μπορούσε να είχε εξαφανιστεί μετά από 1-2 χρόνια με την καλή διαχείριση που κάναμε. Ας γυρίσουν πίσω. Τι περίμεναν, νόμιζαν ότι ήταν τόσο ρόδινα τα πράγματα και δεν θα όφειλε χρήματα η ΕΠΟ; Τι να κάνουμε δηλαδή. Μάγος δεν είμαι...".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ