ΕΠΟ

Γκιρτζίκης: "Δεν είδα το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός"

Γκιρτζίκης: "Δεν είδα το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός"
ΕΠΟ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν παρακολούθησε όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης (2/3) στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Το αποκάλυψε ο ίδιος στο περιθώριο του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ την Πέμπτη (3/3).

Την Πέμπτη (3/3) συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στο περιθώριο του οποίου ο πρόεδρος Γιώργος Γκιρτζίκης τόνισε προς όλους ότι δεν είδε την αναμέτρηση του Κυπέλλου το βράδυ της Τετάρτης (2/3) ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Ανέφερε, δηλαδή, ότι δεν γνώριζε τι ακριβώς συνέβη στην Τούμπα, αφού δεν παρακολούθησε τον ημιτελικό, ο οποίος διεκόπη. Επεσήμανε ότι μέχρι τις 21.30 ήταν στα γραφεία της ΕΠΟ και μετά έπρεπε να τακτοποιήσει άλλες υποχρεώσεις.

Από εκεί και πέρα, στην ΕΠΟ έλεγαν πως δεν συντρέχει λόγος αναβολής του αγώνα της Πέμπτης (3/3) ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο, στο ΟΑΚΑ, για τον ημιτελικό του Κυπέλλου, μετά τα όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη. Στο ΔΣ ειπώθηκε ακόμα ότι "τα διαιτητικά λάθη δεν δικαιολογούν την βία'.

Όταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ ρωτήθηκε για τον λόγο που δεν ορίζονται διεθνείς διαιτητές για ματς όπως αυτό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, απάντησε: " Όλοι οι διαιτητές του πίνακα της σούπερ λιγκ είναι ικανοί να διευθύνουν όλους τους αγώνες. Δεν υπάρχουν διαχωρισμοί".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ