ΕΠΟ

Γαβριηλίδης: "Είμαστε οριακά"

Γαβριηλίδης: "Είμαστε οριακά"

Ο πρόεδρος Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης.

Ο πρόεδρος Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή «Ο Mediaρχης» με τον Νίκο Μποζιονέλο. Ο πρόεδρος της επιτροπής αναφέρθηκε στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος:
«Πριν τελεσιδικήσει η απόφαση δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια κίνηση, όπως μας έχει ενημερώσει το νομικό τμήμα. Περιμένουμε να εκδοθεί η απόφαση για να γνωρίζουμε τα δεδομένα. Οι πληροφορίες που έχω για την υπόθεση είναι ότι δεν απαιτείται διαγωνισμός για την ανάθεση των δικαιωμάτων».

Τι συνέβη στην υπόθεση και υπήρξε αυτή η εξέλιξη:
«Απ” ότι έχω πληροφορηθεί δεν είχε απόλυτο δίκιο η Nova για να προχωρήσει με αυτό τον τρόπο την υπόθεση, διότι απ” ότι θυμάμαι εκείνη την περίοδο δεν είχε καταθέσει την εγγυητική».

Αν θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση της διοργάνωσης:
«Παίζεται ένα παιχνίδι μεταξύ δικηγόρων και συμφερόντων. Η εκδίκαση μπορούσε να γίνει νωρίτερα. Πλέον είμαστε οριακά. Απ” ότι θυμάμαι η ίδια εταιρεία είχε τα δικαιώματα του Κυπέλλου την προηγούμενη διετία – τριετία.

Δυστυχώς αυτές είναι εξελίξεις της τελευταίας στιγμής που μας προβληματίζουν, τώρα πλέον περιμένουμε την απόφαση.

Σαν Ομοσπονδία ισχύει το συμβόλαιο που έχουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο, θα περιμένουμε για να μεταδοθούν τα παιχνίδια».

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ