ΕΠΟ

FIFA: Πάει για υπέρ πρόεδρος ο Φούσεκ

ΕΠΟ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΒΙΤΟΡ ΜΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΙΟΡΝ ΒΑΣΑΛΟ (Eurokinissi Sports)
Vasalo, FIFA (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Διευθυντής του Τμήματος Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών της FIFA κ. Μπιόρν Βάσαλο θα πραγματοποιήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη η οποία θα είναι απολογιστική ενώ δεν αποκλείεται να αναφερθεί και σε όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου.

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου προανήγγειλε ο Διευθυντής του Τμήματος Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών της FIFA κ. Μπιόρν Βάσαλο την Τετάρτη το πρωί.

Μια συνέντευξη η οποία θα έχει τον χαρακτήρα της απολογιστικής για τη φετινή παρουσία της FIFA στην ΕΠΟ. Μάλιστα στα γραφεία της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θα είναι τόσο ο Ευάγγελος Γραμμένος όσο και ο κ. Δέδες.

Ο Βάσαλο μεταξύ άλλων δεν αποκλείεται να τονίσει πως ο Φούσεκ θα έχει πλέον όχι τον ρόλο του υπέρ συμβούλου αλλά αυτών του υπέρ προέδρου, όντας πάνω και από τον Βαγγέλη Γραμμένο.

Επίσης ο Βάσαλο αναμένεται να αναφερθεί στο μέλλον του Περέϊρα στην ΚΕΔ και αν ο Πορτογάλος θα παραμείνει στο ρόλο του. Ενώ δεν αποκλείεται να μιλήσει και για τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει αύριο Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, στις 09.30, ο Διευθυντής του Τμήματος Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών της FIFA κ. Μπιορν Βάσαλο, παρουσία του προέδρου της Ε.Π.Ο. κ. Ε. Γραμμένου και του εκτελεστικού γραμματέα κ. Α. Δέδε, στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Αίθουσα Εκτελεστικής Επιτροπής)".

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 11:00π.μ. η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ έχει ορίσει έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο θα γίνει παρουσία των στελεχών της αλλά και των ξένων αντιπροσώπων που εποπτεύουν την ΕΠΟ.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ